Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Ako je A4 trebao bi da mu je konektor izmedju prednjih sedista kod piksle za zadnje sediste!
zar ima A6 sa 2+2 konektorima ??
To je A6 sa obd konektorom i po tipu motora(AFN) to je A6 97+......
Ja se izvinjavam mislio sam da je A4! A A6 ima konektor ispod volana OBD!
Imam DIAGUN i AXON2000. Probao sam s oba i ništa. Probati ću danas skinut tablu pa da vidim šta se tamo vidi.
Skinuao sam sat i vidi se da je već nešto rađeno po njemu! (nekakvi kondenzatorčić je spojen preko nekog procesora na dva pina i ima još nešto prepajano):
Pogledao sam , zeleno-plava sa pina 25, je već lotana. Izgleda da ju je valjda netko prekinuo pa zalotao i izolirao(zašto?) Ako je sat u pitanju, šta ako ga nabavim a nemogu spojiti dijagnostiku i programirati ga?
kod njega ti sva dijagnostika ide preko instrument table pa i ABS ,shemu imaš u autodati ,probaj provjeriti sva napajanja i mase na tablu i k liniju sa table da nije u prekidu(konektor inst.table pin25 (zeleno-plava) i sve osiguraće ,ako sve ima onda je vjerojatno greška u njoj pa to daj majstorima elektroničarima da ispitaju
P.S:nisi naveo kojom dijagnostikom čitaš da ti nije do nje ?
Imao ja slican problem prije 7-8 god .par puta.. Problem zna biti kod njih u kablu koji vodi od zavojnice na bravi ključa do imobilajzera.Jednostavno mu promjeni otpor i nece. Novi u originalu i vozi. Ali svakako prije toga na dijagnostiku osim ako nemas neki za isprobat.
Pa u biti je i najveći problem što se dijagnostika neće spojiti na ECU - jednostavo ne ulazi!
Imao ja slican problem prije 7-8 god .par puta.. Problem zna biti kod njih u kablu koji vodi od zavojnice na bravi ključa do imobilajzera.Jednostavno mu promjeni otpor i nece. Novi u originalu i vozi. Ali svakako prije toga na dijagnostiku osim ako nemas neki za isprobat.
očito je da je netko popravljao tablu prije tebe ali pitanje je dali je poslije palio auto ili je odustao i predao ga tebi ,što se tiče zamjene table nemožeš znati dok ne probaš ,trebaće ti pinovi od obje table i uparivanje dijagnostikom a sam moraš procijeniti da li to možeš odraditi i naplatiti