Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Zdravo ja sam nov u Forumu
Imamo jedan problem to je VW Scirocco 2009 tu je ubacen drugi Motor i trugi ECU MED17,imam pitanje morogi nekako da te komponente naucim da se Auto upali ,sta ima tu koje variane i koji Alat
jeli to ide sa VAG Comander 8.6 ??????????????
tu di ste uzeli motor i ecu uzmite i tablu i napravite kljuc i stvar rjesena.
Nije to tako kako je bilo dosad kod EDC15 ili 16... kod Med17 imaju kola kao neki komponentni security, imali smo jednog audi a5 sa 1.8tfsi motorom, kod njega smo samo promenili
ecu u gepeku (to je za svetla itd...) i kola nisu htela da upali, znaci ni kontakt ni nista. morali smo auto otjerati kod vw-a i oni su online to radili, tek onda je upalio i radio bez problema.
Pa isto tako je i na vectri c, mislim to sto kazes za modul u gepeku, moraju biti upareni inst tbla, moduli u oboje prednjih vrata, modul u gepeku i ecu da bi auto uopste upalilo.....
edc16 ima isto component security samo je kod njega lako izvediv immo off..
Ma dokle samo trazenje offa niko vise nece kljuc da kodira i da stavi sve na fabriko stanje a vidim da su nova vozila
Ovdje nema fabrickog stanja to i jest fol, kada se zamjeni bilo koji el.modul i to sa originalnim mora ici kodiranje i kalkulacija comp.sec. inace auto ne pali. Za sada to radi samo sa originalnom-registrovanom vas dijagnostikom i naravno sa malim trikovima o kojim nebi ovdje.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Pa ima neke sanse dase to napravi ???
Da imam sta treba tacno
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka