Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka
kolege ko moze da reprogramira VIN na vozilu jeep grand 1998 ili zna kojim dijagnostickim uredjajem se moze uraditi
A jel ti imaš original ili klon
Imam oba
kupicu ga pa ako ne valja prodat svi kazu da radi bolje od bosa hvala kolege
ja imam bosa 540 i nemoze mnogo neke stvari ali mu esi toliko vredi da znas vrednosti ,imas podesenja,sve u fulu da ga nebi menjao ni za jednog univerzalca.jer kad bilo sta ocitas nekim uredjajem posle trazis po netu sta kako ,ovde imas sve objasnjeno tako da mi se to najvise svidja.jedino mi se nesvidja ima puno marki vozila koja necemo ni videti kod nas kamoli raditi pa su mogli kao launch da naprave evropska,azijska i da rasclane pa onda ti paketi sa markama vozila koji odaberes da bude bogatiji i da ih moze bolje odraditi.poz
Pirke
Pa i ja imam bosch KTS 530 još je na kabel ali je za univerzalca jako dobra stvar ja ga upotrebam več 5 godina, naravno da ne može sve isto kao fabrički testeri za samo jednu grupu, samo je cena softwara dosta visoka.
Lp Marjan
I ja imam oba,
Najnonovie adaptere za texa su oko 650eura
ali sa svakim adapterom ide obd kabel koji je od 200 do 400 eura
onaj ko kaze da dobri radi italijane ocigledno nema bosha.
Neka procita sa texom Alfu GT ili airbag ili dash na novom puntu.
Update ide sa usb dongle NEMA CRACK platis 900eur.
Mozda sam ja subjektivan ali Bosch je mercedes u universalnih testera
Zdravo,dal moze neko da mi pomogne oko koda za autoriziranje istekao mi je i sve mi se zakljucalo a ID br.mi je-w67v.4yld.c7u3.mzhn
Zdravo,dal moze neko da mi pomogne oko koda za autoriziranje istekao mi je i sve mi se zakljucalo a ID br.mi je-w67v.4yld.c7u3.mzhn
Koja je godina i kvartal?
Što se tiče KTS i ključeva...nema cake. Ne radi ključeve uopšte jer jednostavno nije pravljen da radi ključeve.
Što se mogućnosti tiče,ni jedan univerzalac nema takvu podršku kakvu ima KTS,i ono što piše da radi, radi sigurno bez mnogo muke za operatera. Takođe,što prikaže,to jeste. Ne treba misliti da li je pogrešio ili loše očitao. Mislim i na DTC i na merne vrednosti, kao i na podatke iz ESI.
Naravno,kao i svaki univerzalac,ni KTS ne radi sve.
Primer BMW e46, radi sve i na OBD i na BMW konektoru.
ono što piše da radi, radi sigurno bez mnogo muke za operatera. Takođe,što prikaže,to jeste. Ne treba misliti da li je pogrešio ili loše očitao.
aha...... pogotovo kad napiše "unknown" kao grešku koju očitao na ivecu ili MAN-u ima i KTS mane, mada je vrlo dobar uređaj
Ne pitaj me ono što ne znam !
ćiribu-ćiriba
naravno da ti se može pomoći
evo izvoli tovariš drug kolega
valjda moj čarobni štapić još uvijek radi
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
Haha hvala takodje!!
pa aj pomazi sa tim carobnim stapicem....:)
@predingli
Istrgao si iz konteksta. I sam napisah da ne radi sve,kao što ni jedan uni. ne radi sve. Meni KTS zadovoljava potrebe i štedi vreme i živce.
Ne želim da merim čiji je najduži jer mi nije bitno,samo sam želeo da iznesem svoje iskustvo.
Što rekoše, mišljenje je kao guzica,svako ima svoje....
@predingli
Istrgao si iz konteksta. I sam napisah da ne radi sve,kao što ni jedan uni. ne radi sve. Meni KTS zadovoljava potrebe i štedi vreme i živce.
Ne želim da merim čiji je najduži jer mi nije bitno,samo sam želeo da iznesem svoje iskustvo.
Što rekoše, mišljenje je kao guzica,svako ima svoje....
No bez ljutnje, samo sam napisal svoje iskustvo
Ne pitaj me ono što ne znam !
Ma kakva ljutnja,daleko bilo!
Ma vas dvojicu treba zaliti jednim dobrim bunarom
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Čuvaj se , povućićemo i tebe u te mračne dubine
mislis da cu da se bunim;);););)
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka