Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
jel ugrađivao netko klimu u mx5?
koliko znam mazde bi trebale imat svu pripremu za klimu,ali ipak da pitam ako zna netko kak to ide:D
Zadnja izmjena od E46 318ci (03-01-2012 18:02:54)
ovisi sta ti smatras pripremom
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
na koju pripremu mislis
Nema ti tu nikakve pripreme!
Ugradnja klime u auto je čisti sex, ugrađivao sam je u Škodu Octaviu ali sam u drugom boksu imao auto donor i samo selio sve redom, kondenzator, nosač kompresora + alternator, cijevi + izsušivać, unutrašnjost armature, komande, instalacije ....
I opet sam se izludio dva dana, i na kraju kad svedeš financije i potencijalne probleme, naj bolje prodaš taj auto i uzmeš drugi koji ima klimu tvornički
Nema ti tu nikakve pripreme!
Ugradnja klime u auto je čisti sex, ugrađivao sam je u Škodu Octaviu ali sam u drugom boksu imao auto donor i samo selio sve redom, kondenzator, nosač kompresora + alternator, cijevi + izsušivać, unutrašnjost armature, komande, instalacije ....
I opet sam se izludio dva dana, i na kraju kad svedeš financije i potencijalne probleme, naj bolje prodaš taj auto i uzmeš drugi koji ima klimu tvornički
Zavisi koji auto, ja sam sebi svojedobno na e34 ugrađivao klimu i mada to ne radim, sam za 2 dana ugradil bez skoro ikakvog problema, jedino je električar imal 2 h problema oko prekidača za klimu
Ne pitaj me ono što ne znam !
a gle.....tesko je toliko koliko si ti (ne)vjest
nekome je to problem ubi boze, netko to odradi bez problema.....neke velike pripreme nema niti na jednom autu...tako da je sve na tebi koliko si spretan to ugraditi...
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Albert Einstein
što se tiče pripreme znam da je Honda Civic imala komplet izvedenu el. instalaciju i mjesto za relej klime pa je sve samo trebalo poštekati,vjerojatno i Mazda ima instal.pošto su sve japanske izvedbe slične ,najlakše je i najeftinijje ako imaš sa drugog istog auta da prebaciš
Pa ne znam da je mali posao, samo izvaditi tablu i ostalo je dobra fatureta.
Možda ti ima mjesto za relej, ali ne vjerujem da ima razvedenu instalaciju do davača tlaka u sistemu i releje predviđene da pale ventilator kad se upali kompresor itd.
A no provaj, kako kaže raven nekom problem, nekom malo manji.
E da spoji drenaže od kutije isparivača da ne bi imao poplavu u autu
u svakom slucaju ako sta obavis javi se, imam dva takva auta koja odrzavam pa ce dobro doci bilo kakva informacija
Albert Einstein
Ako ne radis za sebe ne isplati se nikako,u svakom slucaju podrzavam tvoju volju...
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
ma to mi je dobra mušterija i našao je rabljeno sve pa me gnjavi da mu to ugradim.
a netko mi je davno pričao da u mazdu nije problem ugraditi klimu jel je kompletna priprema napravljena.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka