Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam veliki problem NERESIV za moje shvatanje...Da pocnem... Plin AC Stag 4 valtek dizne
Na benzin auto radi savresno
Na plin radi , samo dok ima benzin u rezervoraru.
Iskljucena pumpa (bezninska) dok je na gas i dalje trosi benzin primetno jer nestaje u rezervoraru posle odredjene kilometraze bez njega nikako nece. A kad mi sve izvuce benzin i sam ne znam kako jer je pumpa iskljucena relejem kad radi na gas prima gas na plin do 2.000 - 2.500 obrtaja i tu pocne da secka da se gasi i prebaci na benzin i ugasi se.. Kako je to moguce da li neko moze da ukapira???????? I STA JE PROBLEM VISE POLUDEO SAM, SVI MI SE SMEJU KAD IM ISPRICAM A NEMOJTE I VI!!!
kako znas da je pumpa iskljucena? pumpa je obicno ukljucena i kad auto radi na benzin, zato mora biti sto vise benzina u rezervoaru da ju hladi
tu nesto gadno smrdi, javi se onome tko je ugradjivao plin, takve stvari se ne rijesavaju preko foruma
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Titula je ono sto ostane nakon sto covjek zaboravi sve sto je naucio u skoli.
Albert Einstein
Pumpa je iskljucena relejem kad prebaci na plin od isparivaca uzeta stuja koja aktivira relej i prekine pumpu ali i dalje vuce benzin iz rezervoara a kad izvuce onda nece da radi na plin tj radi i prima 1/4 gasa
ocito niej dobro spojeno vec u startu
plin moze trositi i na vakuum da vuce iz rezervoara gorivo, u tom slucaju je smanjeni pritisak u railu a samim time i ne moze primiti vise gasa nego sto ima......ali posto je vec u startu ubacen relej koji nebi trebao biti, sumnjam na ispravnos t ugradnje ostatka instalacije, te sam siguran da plinski uredjaj uopce ne radi.......majstoru koji je to radio bi vratio auto da rijesi problme, a nebi trazio greske na forumu, posto ovo ionako nema teorije rijeiti na daleko
U jednoj kapljici vode ima vise savrsenstva nego u svim strojevima koje je covjek izmislio.
Albert Einstein
Brate moj, ja sam stavio relej da gasi pumpu jer nisam znao gde mi odlazi benzin zadnjih nedelju dana pa rekoh ajde da prekinem pumpu to je najsigurnije, oprao sam i dizne i opet sipam 5l benzina za 50km voznje na plinu opet ga nema ali mi je smanjio potrosnju plina, ja sav srecan ali ono trosi i benzin i plin iako je pumpa iskljucena sigurno!!! A kad nestane benzin u rez. onda na plinu prima 1/4 gasa,tj ako mu dajem postepeno gas on primi i 4-4.5000 obrtaja a kad ga isecem na ga ugasi se cim sipam malo benzin odmah lepo radi i to je. Ne znam sta da radim poludeo sam
Zadnja izmjena od ivan016 (29-01-2012 12:32:49)
promjeni regulator tlaka goriva,n vakuum ti vuce benzin!
Albert Einstein
Ivane odakle si
Pirke
Definitivno nešto nije dobro skopčano, jer kako sam ja razumio auto na plinu radi i na benzin i na plin. Vozi to nekom ko radi plin da ti riješi ili onom ko ti je ugrađivao ali taj očito nezna šta radi.
Nema sanse da radi i na plin i na benzin kad pumpa ne radi. Mozda je busan rezervoar, pa tu gubi gorivo?
raven je najvjerojatnije u pravu. Imao sam dvije lagune koje su si vukle gorivo kroz regulator tlaka. To ti je garant i tvoj problem.
Obavezno obidji nekog servisera, auto se izuzetno cudno ponasa i preko foruma sigurno ga neces resiti!