Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Rec je o Golfu V 1,4 16V TSI 2004 godiste, a problem je sledeci - LEVA STRANA AUTOMOBILA NE REAGUJE NI CENTRALNA NI PODIZAČI NI RETROVIZOR NI MIGAVAC NA RETROVIZORU NI POKLOPAC REZERVOARA???
Imam VCDS 10.6 izbacuje mi gresku da nema komunikaciju sa levim vratima. Proveravao sam zice izmedju stuba i vrata i one su ok.
Da li je imao neko slican problem i ako moze mala pomoc?
isti problem na jeep grand izgubio masu od prednjih levih vrata prema stubu. skini tapacir vrata ,nadji masu i vezi za probu direktno na minus akumulatora.
Da nije infarkt ? On oduzima lijevu stranu
Oprosti za off Zorane...morao sam
Zadnja izmjena od Acyd (09-02-2012 17:54:53)
mislim da je srcani, jer crklo je srce-komp u vratima
Da nije infarkt ? On oduzima lijevu stranu
Salim se, moze biti neko napajanje, osigurac ili kablovi u vratima, provjeri to prvo pa dalje.....
Rec je o Golfu V 1,4 16V TSI 2004 godiste, a problem je sledeci - LEVA STRANA AUTOMOBILA NE REAGUJE NI CENTRALNA NI PODIZAČI NI RETROVIZOR NI MIGAVAC NA RETROVIZORU NI POKLOPAC REZERVOARA???
Imam VCDS 10.6 izbacuje mi gresku da nema komunikaciju sa levim vratima. Proveravao sam zice izmedju stuba i vrata i one su ok.
Da li je imao neko slican problem i ako moze mala pomoc?
mislim da je u pitanju mozak
Zadnja izmjena od jabuka (09-02-2012 19:59:38)
Mali mozak ili veliki
Mali mozak ili veliki
e,ebiga nisam medicinar pa neznam koji ima veze sa lijevom stranom
Zadnja izmjena od jabuka (09-02-2012 20:57:09)
Ajd u cilju da pomognem raspitacu se, sestra mi studira medicinu, bivsa cura i njena sestra, pa saznacu valjda
E Jabuka pa imas forume i za medicinu, ako se tamo dele olako resenja kao ovde, za jedno godinu dve mozda obuces i beli mantil. Bolje i to nego da se ledimo po ovoj zimi i budemo sve mokri kad podignemo auto na dizalicu :):)
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Ja cu odmah u podforum za ginekologa, a odavno primjenjujem onu izreku, "nisam doktor al mogu da pogledam" :sml:
hehehehe......
odgovori od "velike pomoci"
Provjeri masu lijeve strane,nalazi se ispod tepiha a sajle (tamo gdje se otvara hauba).
poklopac rezervara je sa desne strane
Haha, pa jeste i to, al nece ga pajserom otvarati nego tasterom u lijevim vratima
Proveravao sam masu i ok je. Čekam da stigne centrala za probu.Hvala na pomoci. Javljam da li je bilo do centrale