Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozz svima,imam jedan problem nedavno su mi skinuli bocni migavac sa auta,da li neko moze da mi pomogne sta sve treba da kupim osim migavca i sjelice jer neznam da li nesto i od instalacije fali(naprimer fason sjelice)(pogledati sliku).unapred hvala
Zadnja izmjena od volimteba (15-02-2012 21:52:19)
jel to bilo na lakiranju?
jer posle lakiranja x problema sa strujom
vidi ti prvo da li imaš + 12V kad okineš žmigavac
jel titra probir lampica
i kakva je masa
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
ma skinuli mi dok je bio na parkingu,pa kad su mi izvukli migavac i sjelicu izgleda da su mi jos nesto unutar migavca tom prilikom odneli pa mi je problem jer sjelicu nemam gde da ubacim.da li mislis da mi ovde nedostaje jos jedan deo.(pogledaj sliku)
Zadnja izmjena od volimteba (15-02-2012 23:58:22)
Ostavili su ti dzek ,a odneli migavac sa sve podnozjem sijalice.Samo ti kupi migavac a dobar elektricar ce se pobrinuti da on i proradi.
Kupi novi zmigavac sa grlom za zarulju, prikopcas I rjeseno.
Treba i neki majstor tu da posreduje barem ugradnjom, i on treba da zivi
ja nemogu pomoci nemam prosto nijedno resenje
Da, i sta onda??
Neke stvari valda nikad necu razumit.
Zadnja izmjena od schuba (16-02-2012 21:59:46)
E jesi car...
Ubjedljivo najbolji odgovor na forumu. Morat cemo napraviti rubriku "odgovor godine", na kraju cemo birat pobjednika, februar mjesec je a ovaj je vec kandidat ozbiljan
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom
pozz svima,imam jedan problem nedavno su mi skinuli bocni migavac sa auta,da li neko moze da mi pomogne sta sve treba da kupim osim migavca i sjelice jer neznam da li nesto i od instalacije fali(naprimer fason sjelice)(pogledati sliku).unapred hvala
:sml:
nisu ti valjda instalaciju iscupali iz auta,ako je ovo slika sa tvojega auta vidim da imas steker,kupi si zmigavac,nabij i popij sta na svoj racun.
Zadnja izmjena od mb73 (17-02-2012 23:01:40)
Ma ostala je sva instalacija jer je neki profesionalac iscupao, valjda nije htio da osteti migavac jer treba njemu ispravan