Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
je napisao skrivenu poruku za korisnika: dragan_s
je napisao skrivenu poruku za korisnika: orion90
je napisao skrivenu poruku za korisnika: dragan_s
je napisao skrivenu poruku za korisnika: orion90
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom
Nemojte me pogrešno razumeti,ali ovaj niz skrivenih postova...nije baš izgledan reprezent ovog foruma.
Naravno da mi nesmeta što nevidim komentare (i sam popravljam te module) nego mi je zapalo za oko.
Bolje je i tako nego da se dopisujemo preko PM, ovako barem experti mogu vidjeti sto je sasvim korektno i ja sam uvijek za ovakav nacin, ne smeta mi sto bi ti i jos nekolicina elprogera vidjela nego zasto da gledaju neki sa 5 postova koji su samo dosli da pokupe informacije........
Mogu ga gledati godinu ako ne razumijem šta zanači...ali ima druga stvar oko svega ovoga .Bilo bi smješno da neko ko vidi šemu a nema pojma o čemu se radi ili bar površno zna nešto o tome počne raditi sam. Evo ja sam takav upustim se u masu stvari al imam granicu do koje idem,jer jeftinije je da napravi MAJSTOR nego di i to pokvarim do kraja...pozzz
Nemas sta gledati godinu dana, skriveni odgovori su odgovori koji vode direktno ka rjesenju i nema rasprave oko toga, prvo sto je svaki drugaciji vid zabranjen pravilima a a uostalom ne dam svoje znanje svakom prolazinku kroz ovaj forum, 70% njih je bukvalno prolaznika, koji prosetaju ovuda da pokupe nesto korisno, cast izuzecima i ostalima koji se zalazu i trude!!
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom