Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Agila 1.2 sad me zove mušterija, na putu bacila ulje na filter zraka i auspuh, i ne može okrenuti motor, znači ulje u cilindrima, rekel sam da izvade svjećice, 1. i 3. cilindar pun ulja, malo mi sumnjivo da je dihtung glave jer su 2 cilindra puna ulja a nisu jedan kraj drugog, ima ko kakvu ideju ? Da stavljaju na vučnu službu i voze meni ili je samo dihtung ? Auto je stal u Austriji pa je dilema šlep ili popravak tam ? Naravno sad vrti motor kad je bacio ulje iz cilindara, baš ne obožavam te benzince ali to mi veća mušterija !
Zadnja izmjena od predingli (18-02-2012 21:20:02)
Ne pitaj me ono što ne znam !
je napisao skrivenu poruku za korisnika: predingli
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Da li moše da ga upali i da li trese kad radi? Nešto mi to liči na puknuti klip, ali 2 odjednom...? To hoće i da se desi kada se vozi na izuzetno visokim obrtajima, pitaj ih da nije to.
Nisu probali paliti, mislim da nebude upalila, treba svjećice očistiti, usis je pun ulja, znaš kak to ide.....I meni je bedasto da 2 cilindra napuni uljem zato me zanima jel ko imal kaj slično i još postavljam dijagnozu na 400 km daljine
je napisao skrivenu poruku za korisnika: jabuka
je napisao skrivenu poruku za korisnika: astambura
Da tu je problem kaj ne znam kaj je, ne liječim na daljinu , čekam da odluče kaj budu, ili šlepaju ili tam rade a ja do tad nek razbijam glavu kaj je
Eeeeee to nam je velikoj vecini profesionalna deformacija da nas podsvjesno kopkaju tako zagonetni kvarovi... ali nas i cesto podsjeti da ipak jos volimo posao koji radimo a ne da je to samo preka potreba za opstanak
.... javi nam ako dodje sta je prosviralo....
Zadnja izmjena od astambura (18-02-2012 22:30:32)
Naravno !
Evo ga jedan...
Vozilo je kod mene, nisam niti haubu podigao, nek se malo hladi, imam previše posla
Zadnja izmjena od predingli (20-02-2012 13:22:55)
Šteta kaj nisu gore rastavili (možda bi auto ostavil pod račun ) , skinemo glavu i kaže moj radnik-šefe 3 cilindra su u mrtvoj točki
klipnjače popucale na 3 cilindra
Oooooooooooooooo kako tooooooo
Šteta kaj nisu gore rastavili (možda bi auto ostavil pod račun
) , skinemo glavu i kaže moj radnik-šefe 3 cilindra su u mrtvoj točki
klipnjače popucale na 3 cilindra
to je novi tip motora
E pa svaka cast. Da ne povjerujes. Stvarno je puno tih novijih opela sa problemima na motoru. A u zadnje vrijeme u firmi gdje radim imamo dosta motornih problema na man kamionima na smjesno maloj kilometrazi.
PROSUO SE SAV MOTOR,imao sam taj slucaj, lik ga je verovatno forsirao, ako ces sklapati-dobro obrati paznju ko ce blok obradjivati za radilicu- trnovanje
p.s.- dr motor
bolje biti MRTAV pijan nego MRTAV trezan!!!!!
Najbolje Novi!
Treba umetnost i strplenje,skopiti ga!
Ne isplati se slagati motor, svinula se radilica drugi motor stavljamo, samo nije mi jasno kaj se dogodilo
nema nekih vidljivih oštećenja osim potrganih klipnjača, radilica se svinula zbog klipnjača
Zadnja izmjena od predingli (25-02-2012 21:02:22)
Bas je i meni nejasno da popucaju tri klipnjace zajedno,to mora da je bio neki zestok dernek....
nije li puko mali lancanik dole na radilici pa se sastigli klipovi i ventili
Pirke
Ništa nije puklo, niti je lanac preskočio....