Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
kupio sam nedavno tacho universal pa interesuje kad koristim clim zbog cega treba da spojim silver chrystal?? i sta moze da se desi ako njega ne spojim
je napisao skrivenu poruku za korisnika: milanhgt
postoji velika volja....
Odgovor na to pitanje si morao znati jos pre nego sto si kupio navedenu spravu. A ne bi bilo lose da jos malo proucis tu problematiku pre nego sto se upustas u posao - ovo shvati kao dobronameran savet.
Odgovor na to pitanje si morao znati jos pre nego sto si kupio navedenu spravu. A ne bi bilo lose da jos malo proucis tu problematiku pre nego sto se upustas u posao - ovo shvati kao dobronameran savet.
Zbog takvih i sličnih stvari ja NE radim niti sam ikada radil km immo off i ostale stvari, ima ljudi koji žive od tog posla, zašto nekome kruh uzimati iz usta, malo-malo dođe mi netko sa pitanjem jel skidam km i kad čuju da ne radim i ne pada mi na pamet, čude se, kažu-pa skoro svaki mehaničar i limar to radi..... samo nek rade, do zgode kad naprave sranje....
Ne pitaj me ono što ne znam !
pitam zato sam bmw e46 i pover 45 uradio bez spajanja tog kristala pa se zato malo gubim, dal mogu nesto sjebat ako ne napravim kratak spoj na tom kristalu ili samo necu moci ucitati trenutnu kilometrazu????
Mozes sjebat i ako spojis i ako ne spojis, ti uradi kako ti pise u uputstvu, pa onda vidi sta si uradio.
Zbog takvih i sličnih stvari ja NE radim niti sam ikada radil km immo off i ostale stvari, ima ljudi koji žive od tog posla, zašto nekome kruh uzimati iz usta, malo-malo dođe mi netko sa pitanjem jel skidam km i kad čuju da ne radim i ne pada mi na pamet, čude se, kažu-pa skoro svaki mehaničar i limar to radi..... samo nek rade, do zgode kad naprave sranje....
E druze moj,da su bar svi kao ti!Kod mene je postala moda da mehanicari leme elektroniku od bosch pumpi i skidaju km.
I u mojim krajevima se to nosi. Svim se to svidja. Ja sam lani raskrstio sa mehanikom i radim samo elektriku i elektroniku koju poznajem. Ploce, srs module i slicne stvari prepustam kolegam koji mi to rade za normalne novce i svi sretni. Al ljudi imaju strasne apetite u zadnje vrijeme za svim i svacim.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka