Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
elizabeta1, zamolio bih te da pročitaš svoj prethodni post i da ga ispraviš da zvuči onako kako dolikuje jednom civilizovanom čoveku.
podržavam komentar kolege "Stratos"jer misliim da ovaj način izražavanja nije za javni forum da "elizabeta1" izražava mržnju a ipak ostaje u Francuskoj pa da je kod nas u bivšoj YU toliko bolje nebi ni išli van
ma bre ljudi nemam ja nista protiv njih neka zive kako hoce samo kazem da smo mi svi sa balkana za njih gospoda,a sto se tice ovog momka sto pita za papire neka ide na fra. sajt prefekture i nadje obrazac CERFA za radne papire tu ti sve pise.
decki i djevojke (elizabeta1) molim da se vratite na temu, necemo ovdje ici u offtopic, sto se tice alata koji ti treba odaberi shoping i u njemu vcds, znam da ces reci kako ima kojekakvih duplo jeftinijih ali ako ti treba da imas alat onda ti se isplati uzeti u elprog shopingu
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Samo cu potvrditi ovo sve za francuze i dadati da ni belgijanci nisu daleko odmakli, jer imaju slican mentalitet. Radnu dozvolu moras trazik preko agencija koje se bave zaposljavanjem. BTW tesko ce ti se isplatiti ako nemas gdje stanovan ovdje je rata da se iznajmi za sta 1100€ mjesecno stan 50-70 kvadrata!
Ovo je sve otislo totalno off topic...