Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav svima molim pomoć imam peugeot 607 2003god sa tvorničkom navigacijom ali navigacija ne radi u stvari meni ne radi čitač navigacije koji se nalazi u gepeku bio sam u ovlaštenom servisu i rekli su mi da je otišao čitač navigacije i da je on neispravan dovod struje do njega ima ali je on u kvaru kažu neki softver spaljen i mora se kupit novi čitač ali mi je preskupo molim za pomoć da li neko zna nekog elektroničara ovdje u blizini ili ima neko drugo riješenje navigacija je vdo dayton unapred zahvaljujem
Jel hoće uvuć ce unutra i izbacit van?
Možda je samo laser prljav, kupi za prvu ruku onaj cd za čišćenje pa probaj s njim, možda uspiješ
ma neće uopće da uvuče cd kada ga spoje na dijagnostiku uopće ne pokazuje da postoji navigacija ma problem je najvjerojatnije u tom softveru što mi svi kažu samoi ga treba ponovo pokrenuti ili instalirati ali to izgleda nitko nemože ili nezna tebi hvala na pokušaju
Pogledaj osigurače, možda ipak samo nema napajanje taj uređaj.
ma to je sigurno sve okey meni je ta moja navigacija imala glasovno navođenje na talijanski pa sam ja htio promjenit jezik navođenja a to se jedino može promijenit pomoću cd i ja sam dobio taj cd za promjenu jezika od prijatelja međutim taj cd je izgleda bio pogrešan iod tada meni ta navigacija neće ni da makne
To znaci da nije ti "softver spaljen" nego da si pogresnom verzijom softvera fleshovo citač/navigaciju.
Sta mozes uraditi, zamjeniti "citac" ili naci isti takav i onda iz njege iscitati flash i kopirati u svoj. (OE broj za čitač ti je 6563Y4 i trebalo bi da je isti na Citroën-u C5)
Citac kosta negdje oko 300€(polovan) a na 607 nagivacija nema ni kamera ni POI ni ogranicenja, najpametnijeje (po meni) kupi sebi tomtom ili garmin a to ostavi takvo kakvo je: Nemoj zaboraviti zahvaliti prijatelju na CD-u.
BTW za bilo koju navigaciju, bilo kojeg auta, bilo koji UPDATE treba poslije snimanja CD/DVD-a uraditi provjeru da li su svi clusteri lijepo snimljeni jedna greska pri snimanju i dobije se to sto imas.
Pozz
tako to biva kad se gura gdje netreba , i kad hoce nesto svako sve zna svi majstori
UCOT - Universal Code Off Tool
ma ja njemu nemogu zamjerit htio je samo najbolje a osim toga ja mislim da mi svi ponekad guramo gdje netreba ha ha ha pozdrav iz Vinkovaca
Pozdrav,
Pošto je ubačen krivi software normalno da je blokiran,
Ovdje ispod je link za os8 soft pa ga skini zaprži na cd i pokušaj ponovo napraviti.
Soft. bi trebao automatski napraviti oporavak systema, probaj ništa nećeš izgubiti.
A cime ce ocitat CD kad ga snimi?
kada spržim ovaj softver na cd i izvadim čitač iz auta i to odnesem kod nekog elektroničara da li bi on to mogao pokrenit
OK, samo onda javi kako je proslo, ja placam pice onome ko ga popravi.