Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Pozdrav svima! Imam mali problem sa ovim pezoom! Svetli mu lampica airbag-a, ali mu je sijala lampica za bocni airbag dok za ovaj prednji nije ni bilo sijalice, uglavnom sad sam mu ubacio lampicu za ovaj prednji i promenio muu spiralni kabal i sad nema gresaka u prednjem ali mi je problem bocni vozacev tu mi KTS izbacuje gresku:
FFF - Nepoznata greska
Da li neko zna na sta se ova greska odnosi? Ima i masu i struju do levog modula! Hvala unapred
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Zeljko Ristic
Ne, ne izvadjena mu je bila sijalica od prednjeg znaci imao je samo sijalicu od bocnih airbag-ova! Sad kad sam ubacio sijalicu i promenio spiralni kabal prednji radi savrseeno gasi lampicu sve normalno! Znaci njemu je samo u toku voznje kad je upao u rupu upalio lampicu za bocne airbag-ove po negovoj prici sveje bilo normalno dok nije upao u rupu! U desnom modulu nema gresaka a u levom mi javlja ovu! Da li je moguce da se sjebe modul od udarca u rupu! Znaci auto nije udaran!
Znam za to kod kts-a, ali obicno izbaci neki broj ili kombinaciju brojeva i slova ali FFF jos nisam video a ne mogu taj kod da nadjem nigde!
Mogul da pogodim da ti je KTS Clone, jer normalno FFF znači "FFF Control error, failed EEPROM", probaj citat auto sa PPS ili Texa...
FFF ti je unutarnja greška modula
je napisao skrivenu poruku za korisnika: kele
Da li treba nesto da se kodira ako bi stavio polovnu centralu?
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Kele
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Kele
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka