Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav imam peugeot 307 kada ga startujem trese puno i ima ruzan zvuk motora te prilikom dodavanja gasa preskace obrtaje i tako sve dok se dobro ne zagrije
we will survive
prvo dijagnostika mislim da imas problrma sa ubrizgavanjem dizela ako nisi majstor tjeraj to nekom ko zna odradit nemoze se tu nista u home varijanti
tako je nisam majstor ali na boardu nema nikakve greske imam laptop i kabal ali nemam nikakav softver volio bi ja da pogledam jer su me majstori palili mnogo puta pa im vise ne vjerujem
we will survive
nisu bas francuzi za igranje ipak su oni malo komplikovani
Pa takve majstore imas,ipak moras naci nekog ko ce ti pomoci da resis auto,i ja nemam poverenje u mnogo musterija,pa moram da radim,inace od tvog gledanja,jedino ako nisi vidovit nema vajde
tako je nisam majstor ali na boardu nema nikakve greske imam laptop i kabal ali nemam nikakav softver volio bi ja da pogledam jer su me majstori palili mnogo puta pa im vise ne vjerujem
Pa ako nemaš povjerenja u majstore kako sad da ti mi ovde pomognemo
pogresno ste me shvatili imao sam problem sa onim filterom auto nije htjelo da ide pa su me izvozali dobro od jednog do drugog dosta sam kesa potrosio dok sam rijesio zato se obracam vama za pomoc HVALA
we will survive
A koji je to,citiram,onaj Filter,ima FAP,filter vazduha,goriva,a ima i za kabinu,mozda zbog njega nije hteo da vuce
Provjeri instalaciju oko pumpe,onu elektroniku koja zakrece kut palenja.
sajsooo
Prvo dijagnostika mislim da imas problrma sa ubrizgavanjem dizela ako nisi majstor tjeraj to nekom ko zna odradit nemoze se tu nista u home varijanti
+1
I nevjerujem da to tvoje "kablo" ima softver s kojim ces moci naci gresku, trazi nekog ko radi malo vise citroen peugeot ne golf 2 majstorima
Svaka cast na senzora ciscenju protoka zraka, može neko i meni poslati upustvo kako se to radi i kakvi su efekti, osjetil se, da li auto bolje vuče
P.S. Prodavanje magle.
Zadnja izmjena od LuxBih (08-03-2012 22:21:51)
Zašto je to prodavanje magle i što je tu smješno?
Pa dobro vi ocito znate nesto sto ja neznam kako se to cisti protokomjer zaraka? I bitnije zbog cega?
Zadnja izmjena od LuxBih (08-03-2012 22:28:11)
Pa dobro vi ocito znate nesto sto ja neznam kako se to cisti protokomjer zaraka? I bitnije zbog cega?
razmisli malo kako radi protokomer pa ce ti se samo kasti
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
Mozes li mi ti molimte objasnit jer nemogu da nadjem na forumu!?
Za 15 godina u oficijelnim servisima nisam naiso nigdje ni na pomisao ciscenja MAF-a, pa me zanima mozda nesto propustam...
Problem rijesen promjenjen nosac motora i ociscen senzor protoka zraka sad je OK
kolege ucite vidite da je bez dijagnoze i kvalifikovanog kadra rijesio poso a mi sa znanjem preko 15 godina mozemo ici pravit cevape i bureke,
@)).....
je napisao skrivenu poruku za korisnika: LuxBih
Ne pitaj me ono što ne znam !
Da li ce isto da se hladi vruci film protokomera kad je zaprljan ili cist? Dal ce lagati ili ne? Naravno kad crkne, crko je:)