Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
audi kad das kontakt sealica sveti i onda nakon se gasi sve ok i kad pocnes da vozis se upali i zmiga nekad sam gasi i po neko vreme opet se pali i tako isto a kad zmiga ako pritisnes kocnicu 3-4 puta odma se gasi sumnjao sam na onaj automat za stop al danas sam vozio auto na autobnmo 150 km konstantno i sealica se upalila i pritiskam kocnicu par puta necela je dase ugasi kad sam namanio brzinu onda se ugasila jel to moze biti informaciona dizna il sta jos drugo ? auto je bio automatik sad je sedam stepen menjac ima li to neke veze?
Sijalica grijaca/sprirala je simbol greske pohranjene u ECM kompijuteru motora. Dakle moze da bude bilo koja greska od A do Z. Istina moze da bude i prekidac kocnice ispod pedale(jako cest problem), ali da jeftino ne bi bilo skupo otidji kod svoj majstora da tacno ocita sa diagnostikom koja je greska i rijesi ti problem.
Pozz
kolega hvala na savetu nisam jos stavio na dijagnostiku moja greska idem ja sutra u sopstveni servis i uradico to nego reko da vidim neke komentare iz iskustvo sta bi moglo biti zasto na mercedesu kad trepka ima problem ili sa greaca ili sa relejom al na ovi audi neverujm pa zato sam pitao
Kod starih mercedesa signalizira problem vezan uz grijače, kod VW grupe bilo kakvu grešku vezanu uz motor koja je memorirana.
mozda i sijalica na stopu
Pirke
nabolje bi bilo da uradi jednu dijagnostiku pa da vidimo o cemu se radi
raskaci prvo prediac na stopu , ja sam uvek vadio jednu zicu... taj i kada ima problem sa grejacima ne signalizira na taj nacin, ma ni kada pali a kamoli u voznji, jel tiptronic ostao bez ulja usled udarca ?
svastikin but.....
problem rjesen kao i uvek bio je dupli prekidac stop svetla poput zamenio i kolant temp i steker na kolant bio zahrgan i njega promeni i sve ok