ELPROG FORUM

auto dijagnostika, auto dijagnostički alati, autodijagnostički programi, autodijagnostika

Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.

#1 13-07-2009 13:22:37

tango91
elproger
Iz: Split
Registrovan: 08-07-2009
Komentari: 483

KENWOOD KDC-W3537

Imam problem sa ovim autoradiom,stalno na displayu izbacuje PROTECT,sve sto sam nasao nainternet sam napravio no medjutim i dalje isto izbacuje,resetirao ga samo kad mu je napajanje unutra bez zica za zvucnike jer pise da taj protect izbaci u slucaju ako se kratko spoje zice od zvucnika,nije uspjelo,zamjenio sam glavni izlazni chip ista stvar,pa eto ako je imao netko ovakav problem i rijesio ga ili ima ideju bio bi mu zahvalan.....

Hvala...

#2 13-07-2009 17:09:19

skyline-GTR
Moderator
Iz: Bosanska Krupa / BiH
Registrovan: 28-04-2009
Komentari: 1,885

Re: KENWOOD KDC-W3537

The speaker wire has a short-circuit or touches the chassis of the vehicle,and then protect function is activated.Wire or insulate the speaker cable properly and press the RESET button.If the protect code does not disapear consult your nearest service center.e sad mene zanima jesi to palio u autu ili na stolu??nemoj nikako zvucnike da kopcas a izvadi i izlaz pa upali i pokusaj da resetujes ako bude pisalo isto onda ti je garant jos nesto u kratkom spoju to provjeri u samom pojacivackom djelu ili u prevodu analogni u ruke i ganjaj kratki spoj

pozz...

UCOT - Universal Code Off Tool

Board footer