Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Da li neko ima rješenje za immo off na mazdi b2500 pikapu,ecu je mitsubishi WLF2 18 881A.Procesor je misubishijev MH7203FA a èini mi se da bi kod mogao biti u eepromu 24c01....
Kolega pogledacu sutra da li imam ikakvih podataka za navedeno vozilo u drugom su mi racunaru dampovi.Pozzz....
zahvaljujem....pozzzz
....kolega predogas, ima li što
pobjegao je on na more nece vise da se s nama druzi
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
....a i ja bi al nemogu još,ustvari meni je to preko brda pa æu ja malo po malo svaki dan pobjeæi do Crikvenice i Novog.....nego Skayline da li ti možeš što pomoæi oko ove mazde....i da jedan prijedlog za administratora...pišem sad ovo kao post a bilo bi lakše i praktiènije kad bi ovaj forum imao chat box za brza pitanja i odgovore...pozzzz
pobjegao je on na more nece vise da se s nama druzi
pozz...
E da sam otisao ali nazalost nisam kao sto kolega rece.Kolega nemam nista vezano za taj auto.Plozzz...
Zadnja izmjena od predogas (13-07-2009 23:43:23)
...ok....pozzzz
Za sada nemam namjeru dodavati chat box, mozda nekad kasnije. A ovdje mogu samo pohvaliti neke clanove (sky, predo, MN026, ...) koji daju ekspresne odgovore kao da je u pitanju chat, a ne forum !!!
....a i ja bi al nemogu još,ustvari meni je to preko brda pa æu ja malo po malo svaki dan pobjeæi do Crikvenice i Novog.....nego Skayline da li ti možeš što pomoæi oko ove mazde....i da jedan prijedlog za administratora...pišem sad ovo kao post a bilo bi lakše i praktiènije kad bi ovaj forum imao chat box za brza pitanja i odgovore...pozzzz
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
izbaci me zacrvenit cu se
izbaci me zacrvenit cu se
Ma tebe treba banovati a ne izbaciti heheheheheheheh.Pozzz.....
buhahahhaha
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka