Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozz
nakon izmjene kvačila papuča kvačila odvaja po propisu kako mora biti na polovici njezinog hoda
ali se nako cca 1000-2000 km drastično podigne i odvaja na samom vrhu...
ima ko kakvo iskustvo oko toga?
jedanput je bio i zamašnjak podjeljene mase promijenjen...
proveri kvacilo,kako sto kazes to se moze desiti od tri stvari,jedna je istrosenost lamele,druga loso stanje potisne ploce i treva,pumpa i druh lacer,proveri to i videces sta ne valja
mislim da te zeza glavni cilindar kvačila ima isti slučaj na jednom passatu još je netko prije mene mjenjao cilindar i isto se dešavalo stavio original i sve odlično već godinu dana provjeri da ti ne pušta ulje negdje na spojevima kad si skidao cjevi sa hidrauličnog cilindra
sad cu stavit sve:novi zamašnjak,kvačilo(lemala,potisna ploča,potisni ležaj) i stavit ču pomočni cilindar(na getribi) jer je ovaj puta sve skurio-vozio ga do kad nije stalo-proklizavao je več cca 3 mjeseca
inače nije nigder propuštao ni na spojevima,niti nije nedostajalo ulje u posudici... sječam se kad sam zadnji put mjenjao kvačilo...,a i auto je skorz na održavanju kod mene,tako da bi primjetio da nestaje ulje...
Obavezno promjeni i gornji cilindar (glavni) kvačila. Isti problem imao na Octaviji. Promjenio oba cilindra i nema problema.
a jesi stavio originalni ili zamjenski cilindar?
ne moraš original, al nek bude od sachsa jel sa oa ovim drugima sam imao problema