Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Gde se guraju viljuske za vadjenje CD-a originalmnog, nuisam imao prilike do sada da skidam, pa da neeksperimentisem
Pozzz
Ako je nesto skupo, to je znak da ti treba vise novca
jeli u pitanju ovakav ili je navigacija ima jedna vrsta gde moras skinuti masku pa tek onda cd
Navigacija je u piyanju
Oko navigacije mislim da treba skinuti onu imataciju kao orahovine i dodjes na Torx T-15 sarafe kom 4 nemogu sad detaljno da se sjetim radio sam taj model ima dosta vremena bila je E-klasa 2004 trebao bi imati slike negdje ako iskopam postavit cu ti kako sve izgleda.Zasto je vadis.Pozzz
jao majkice, ajd da probam da ti pomognem ali nisam siguran jer je zadnja koju sam radio (bio crkao tjuner porucen iz hong konga) bila iscupana nasilno od strane vlasnika...otkinuo je ko nesrecu..ali kazem opet..mislim da bi trebalo (posle rekonstrukcije loma koji je napravio ) da se valjda odozdo pridje i oslobode neki plasticni drzaci koje je ovaj nesretnik brutalno pokidao kad je cupao i nasao sam ih samo u tragovima
eto..nekompletno ali valjda iole pomogne, barem nemoj ti vuci na silu ka tebi..ona valjda kad se oslobode ti sarafi kliza gore dole. bem ga sad,...ne znam dal ti ista ovo pomaze
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
je napisao skrivenu poruku za korisnika: KVINSOUND
UCOT - Universal Code Off Tool
Problem je sto je tip dosao sa kolima jer mu ne radi CD , dao mi je dve viljuskice za skidanje, ali nikako da nadjem gde se postavljaju, bilo je na brzinu i dogovorili smo se da nadjem na netu pa ce se javiti, KARAKTERISTICNO JE DA ISPOD RADIJA JE MALA OOSTAVA KOJA SE OTVARA SA PRITISKOM I IDE NA GORE....
Svi ti imaju skriveni pretinac, lagano odozdo odigni okvir oko navigacije ispod njega su torxovi.
Nije mi jasno oko navigacije nema okvir odma je koza uz nju
NAVI je trapezast i sa gornje strane levo i desno ima maskice , skidao sam ih , ima nekih otvora
probao sam iglama ali nista
Slika nije njegova , skinuo sam sa neta a tako izgleda
Zadnja izmjena od KVINSOUND (06-04-2012 13:07:31)
Daj stavi sliku nije mi jasno koji je to Comand kod tebe ili je možda neko aftermarket čudo.
Pogledaj ovdje.
Ako nema klasičan prorez treba raskopati plastike i ima 4 vijka kojima je pričvršćen radio.
Zadnja izmjena od Zoki (06-04-2012 17:49:05)
Mozda ovo pomogne
pozz
Zadnja izmjena od LuxBih (06-04-2012 21:05:15)
Bice da je to to, hvala svima ZIVELI
bravo Lux, da to je to..odozdo....nego je meni onaj krvnik bukvalno otkinuo i iscupao sve napolje pa sam samo mogao da pretpostavim kako treba sprem komada plastike sto sam nasao
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku