Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
406,kontakt brava neki put kad treba da upali izgubi se sve na instrument tabli osim akumulatora,a onda kada ponovo okrenem upali.i desava se da brzinomer ne radi,a kada ne radi imam utisak kada pustim gas i kada dajem gas da auto kao da u talasima usporava tj ubrzava,a kada proradi brzinomer imam utisak da toga nema,i da kako se otvara instrument tabla tj da li je to tesko ili mogu to i samj er bih proverio spojeve tj kontakte .da nije zbog brave.ima li gde da se nabavi polovna brava,inace auto je 90 ks hdi,2002 godina,osim ovoga sto mi pravi probleme auto je izuzetan.ali samo da nije ovoga!molim pomoc i savet,unapred hvala.
Najbolje ti je da oteras auto kod majstora jer ako krenes da rasturas i ono sto treba i ono sto ne treba, mozes napraviti jos vecu stetu.
Da,ali sta rasturati sta moze biti u kvaru,i da nisam rekao da mi se instrument tabla kao na levoj gornjoj strani odlepila tj ,vidi se iz\nad oznake za svetla jedan zuti deo iza ,kao i da se cela tabla sa sve instrumentima pomerila unutra,tj vidi se nocu oko obrtomera i brzinomera sa strane svetlo, treba mi ljudi stvarno pomoci vasa iskustva ako ih imate sa ovim.hvala.
Sta rasturati i sta moze biti u kvaru reci ce ti majstor koji pored iskustva ima i alat kojim moze utvrditi o cemu se radi. Zbog cega se ljudi boje da odvezu auto kod majstora? Inace, sto se rasturanja table i svega ostalog tice... uglavnom nije tesko rasturiti ali zna biti tesko sastaviti, narocito ako zeznes nesto usput...
Ne boje se kolega,nego treba da plate,misle da ce ovako resiti problem
Sta rasturati i sta moze biti u kvaru reci ce ti majstor koji pored iskustva ima i alat kojim moze utvrditi o cemu se radi. Zbog cega se ljudi boje da odvezu auto kod majstora? Inace, sto se rasturanja table i svega ostalog tice... uglavnom nije tesko rasturiti ali zna biti tesko sastaviti, narocito ako zeznes nesto usput...
nemoj tako,zivim u Kos.Mitrovici i mislis da ovde ima ,,dobrih,, majstora?a nikako zbog posla da odem malo dalje,i da ako neko zna nekog majstora blizu ili relativno blizu neka kaze,interesuje me da li je to kvar koji se javlja kod peugeota ili nije i ako jeste sta je kvar brava,ili kontakti ili nesto trece.hvala!!!!!
Mana im je brava, ali ne javljaju se simptomi kao kod tebe, hoce crknuti brava ali dio koji sluzi za ventilator kabine pa on ne radi, a kod tvog slucaja neces nista moci sam, vozi to majstoru koji zna sta ce, majstor koji bude znao sta treba ispitati i kako u trenutku kada ne bude bilo kontakta znace 100% jel do brave ili ne.....