Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
ovako dobio sam neki tablet u racun dali se na njega moze instalirat dijagnostika
jer nije windows
ja imam fujitsu simens 3500 , radi dobro, nije bio xp , covjek mi namjestio i sad ga ne bi dao nizasta
Pozdrav,
Postoje dijagnostički programi za android, winCE ali pošto neznamo o kojem se tabletu radi teško je dati odgovor na tvoje pitanje.
Pozdrav,
Simens stylus podržava windowse win98,win2000 i linux,mislim da bi trebao raditi i na xp samo treba skinuti drivere sa njihove stranice.
ja imam fujitsu simens 3500 , radi dobro, nije bio xp , covjek mi namjestio i sad ga ne bi dao nizasta
nema veze ako nema win os
može se to srediti
sa usb flash
snimi se win xp sp3 i radi ko puška
za op com,vcds, opelscanner , dijagnostiku u vožnji
tablet = zakon
pogotovo 10inch
Zadnja izmjena od sanac.bo (11-04-2012 14:59:26)
..sjeti se da svetkuješ dan subotnji
šest dana radi i obavljaj sav svoj posao
a sedmi dan je subota,poćinak posvećen Jehovi...
E ovako radi se o Touchlet tablet sad samo moram nac ako neko moze da mi to dresdi
Bjeli, vidim ja da tebi taj tablet samo pravi probleme ajd mi posalji to da te lisim muke
pozz,
cuby
Doktor specijalista za elektroniku
Lepo je što želiš da pomogneš kolegi i to bez nadoknade.
Bjeli, vidim ja da tebi taj tablet samo pravi probleme
ajd mi posalji to da te lisim muke
pozz,
cuby
Zadnja izmjena od stratos (13-04-2012 11:03:17)
vec sam ga predao jednom strucnjaku valjda ce uspjeti nesto srediti
vjeruj da sam vec zaboravio da ga imam moram da provjerim dokle je strucnjak stigao
mislite da je moguce tablet koristiti umesto nekih auto dijagnostika?? za sta moze se koristiti
kako to mislis umesto auto dijagnostika ???
ako je zena imenica, onda je ljubavnica zamenica
pa i na tablet instaliras sw za autodijagnostiku,znaci ako ti tablet dozvoljava odredzenu ver. programa za dijagnostiku auta zasto ne bi ispravno radio ali mislim da to jos nije bas razvijeno dan danas.
kako to mislis umesto auto dijagnostika ???
mislim poput wag itd poput lap topa
A gde naci te programe za dijagnostiku
A gde naci te programe za dijagnostiku
google zvani mila majka.... ili citano unazad ko nema u vugla ima na googla...
@)).....
ja npr imam scanmaster na mobitelu,android aplikacija i radi na elm 327 bt bez problema,nije neko cudo al moze ocitat greske/obrisat greske vidjeti neke parametre... Normalno da nemogu instalirat esitronic na android ako ne postoji takva aplikacija... i da moze koliki treba kapacitet tablet-a da to instaliras,esi je huge (ogroman)
Ma nikakve frke cika google play odradio obd i torque pro
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka