Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Moze li se zameniti samo lamela ili mora ceo set ?
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
Moze kolega,sve kombinacije su u igri ali to se nama majstorima na kraju obija o glavu
Najpametnije i sigurnije je promjeniti komplet set
Skoro sam na laguni imao problem da je kvacilo konstantno klizalo i zamajac lupao....a stranka navalila da se mijenja samo lamela koja i nije bila toliko losa da bi klizala,a korpa sva sarena i neravna pera...na kraju prenitujem lamelu namontiram sve i opet u bocu potpuno isto klize...onda se naljutim i dobro ju na silu spalim u voznji i evo na kraju vec par hiljada vozi ko nova cak i zamajac manje lupa.... eto za ne povjerovati...vise se pametan ne moze biti..... ni logicno razmisljati ...
Dokle ce cuce se...
Zadnja izmjena od astambura (26-04-2012 23:07:04)
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
Ma ovo mi je za suraka . Navalio samo lamelu i lamelu , a cuo sam da je tu obrnuto kvacilo i da hoce potisni lezaj da spada kasnije u voznji . Ma anjradje bi mu ja doplatio i da uzme set samo da ne skidam 2 ili 3 puta menjac.
Kazi surnaji da treba da se menja sve,i menjaj kolega!
Ona ce bolje da te razume!
Na zalost nema surnjaje , ali da je tu ja bi se sa njom lako dogovorio ovako me truju u stereo verziji i zena i njen brat.
Izvinjavam se adminu za ovaj koment koji nije na temu sajta .
Zadnja izmjena od Jastrebov (26-04-2012 23:31:23)
Onda ???????
Kako kazu radi,jer si ti od druge strane i sam si!!!!!!!!!
cuo sam da je tu obrnuto kvacilo? kvacilo je normalno sa hidraulicnim druk lagerom u menjacu i nije skupo 160eur valeo.obavezno kupi selne za creva od interkulera. inace skinuti menjac i vratiti mnogo posla.
OK. Videcu da nabavim valeo set . Mora li se skidati i prednji most?