Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Uzeo sam novo centralno i kako se sad to moze spojiti a da zaobidem blokadu? citao sam da kada ode blokada najbolje zamjeniti centralno!? meni nije otisla blokada ali sam ga zamjenio iz razloga da ne moram uci u auto da ga odkljucam hvala
Zadnja izmjena od joOk3r (06-05-2012 11:43:53)
Pa odvezes kod majstora ako ne znas kako, nije to posao koji se moze objasniti tako lako.........
Nepomaze ti daljinsko,a da kada otvoris i auto ti pali!
Nemoj se zalazivati sa time!
Ako hoces to da radis,moras prvo iskluciti imobilajzer,ali treba ti malo vise poznavanja,a i alata!
Mozes ga srediti da otkluca i zakluca,ali jos jednom ti kazem nece da ti pali,i svaki put ces unositi kod manuelno,ali znas koja je procedura!
Ako neznas,posalji vin,i broj sa kluca da ti iskalkuliram kod,a dalje ces se snaci,ili?????????????
immo off i ona ugraditi daljinsko samo ta varijanta prolazi kod renola odnosno ecu fenix 5
Da Kolega!
Ili popravka original kluca,imas adaptacija,i sve je lesno,samo moras.............?
Se pomuciti!
Ako si majstor znas sta je trantir!?
Ili idi kod Majstora,nema ti druge!
immo off i ona ugraditi daljinsko samo ta varijanta prolazi kod renola odnosno ecu fenix 5
meni je ugraden novi alarm i centralno novo! ostavili su mi stari kljuc koji preko releja na alarm (ala neki emulator).. ali nisam zadovoljan sa time!! citao sam svakakve gluposti,, od, samo presjeci immo vod,, do neznam ja sta..
znaci da meni to sve nece raditi kako b zapovjeda dok mu se ne killne immo!?
Moras prvo napraviti nevinim Ecu,paonda seci imoo liniju,druge nema!
meni je ugraden novi alarm i centralno novo! ostavili su mi stari kljuc koji preko releja na alarm (ala neki emulator).. ali nisam zadovoljan sa time!! citao sam svakakve gluposti,, od, samo presjeci immo vod,, do neznam ja sta..
znaci da meni to sve nece raditi kako b zapovjeda dok mu se ne killne immo!?