Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
da li je imao neko u greskama na dijagnostici SENZOR DETONATORA 2.moje neko misljenje da nesto oko varnice nije uredu na drugom klipu.menjao sam bombinu,kablove i jednu veliku svecicu na 2 klipu
koji auto je u pitanju? to je neki twin spark motor,ili?
uh izvinjavam se...to je alfa 146 1.4 16v TS.i prijavljuje mi gresku lambda sonda.uzroci greske nema masu a sonda je ispravna i cak sam i menjao sondu
Pa sto si menjao sondu,ako nemas masu,pin data i meri
pa probao sam da je zamenim...reci mi kako da merim
Da si majstor ti bi znao sta da meris,odi kod nekog strucnog da ti to resi,ne mozes sam to popravljati,nije zamena sijalice
ja da sam majstor i da znam ja nebi pitao druge.nego bi sam resio problem
Ako ti pokazuje senzor detonacije,vidi da nesto drugo te zeza,kablove,svecice,tajming,ili............?
Senzor detonacije izvadi ga stavi unimer,to ti je kako da meris mikrofon,mislim da znas ako si majstor!
Aman Kire,covek ima zelju da sam resi problem,a ne zna kako,promenio jednu svecicu,a ima ih 8,na dijagnostici,koliko sam shvatio nema masu na Lambdi,ja znam bar 5 majstora u Krusevcu koji mogu da mu rese auto,verovatno ima neka problematika u relaciji musterija majstor,ili covek nema novca pa pokusava sam,jedna od stvari zbog kojeg javlja gresku,naravno su i svecice,a za Alfu nisu bas jeftine,pa su pokusaji da se resi problem za neku sicu,a kod Italijana to ne pije vodu,pa covek ima naizgled neresiv problem
U pravu si Misko. Ne bi bilo zgodno da se nesto slicno dogodi i tebi sa recimo masinom za susenje vesa. Ili ne daj boze nikom da ima problem sa zdravljem pa pita kako da resi problem. Probaj ga upututi makar kod jednopg od tih 5 majstora da proba resiti problem.
Pozdrav i bez ljutnje komentar je dobronameran prema svima .
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!
Neznam,sta da kazem!
kad sam ucio skolu,islo je od prvog do osmog,pa srednju,pa dalje!
Sada neznam kako ide!
Neko hoce odma fakultet,zato nam ne valja obrazovanje!
Ako auto ne pali,nece da vergla,i mi odma idemo i proverimo dali ima gorivo,mozda nema,sve je nekako obrnuto,i neznam,ja sam zbunjen!
Kada mi doteraju auto za popravku,ja ga uzmem,uzmem broj telefona klijenta,ako se protivi da ostavi auto,onda isteram od dvorista i auto i klienta!
Dosadilo mi je da se igram carobnjaka!
To je moje mislenje,i izvinjavam se na nekog ako se nadze u ovom mojom Pricom!
Izvinite!
Ali svi smo mi majstori,ili neko ko mi nezna ime me zove "majstore"
Zadnja izmjena od kiredelcevo (07-05-2012 01:27:04)
Dzaba sva skola ako si pobegao sa najvaznijeg casa .
Kog ? Provali sam.
Tko Leti Vredi , Taj Vredi I Zimi !!!!