Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Zna li netko zašto ne radi ova stranica?
A znas li ti mozda da koristis kineski klon na tom istom laptopu/racunaru i da oni to bas i ne vole???
HEHE
Još kad mu naprave update
neradi više ni open-obd...
ma ne radi web stranica bez obzira išao dijagom ili bez njega...? nikad se nisam spajao na net i tražio neke nadopune i slično.Dijagnostika mi služi sa obrisat grešku i poništit servis toliko znam i to radim, i funkcionira al općenito weba na netu nema
/
da nisu ljuti na tebe zbog klona
Cuti razocaraces ga, mozda mu neko prodao original a oni mu javili da nije sve kako se cini
Ja ne mogu da shvatim da na ovoj stranici kad neko nesto trazi i pita za pomoc vecina odgovora se svodi na zezanje i omalovazavanje a malo ko zeli da pomogne.Svi se ,kao, prave eksperti i zezaju druge.Ako su stvarno eksperti i znaju odgovor onda neka odgovore ili nek ne zezaju.Odavno sam ovde i citam i ne mogu da shvatim da se tako ponasaju.
i da,zaboravio sam,vecina postova sa odgovorima je skrivena i ne moze svak da vidi odgovor,pa cak ni onaj koji trazi pomoc,i naravno odmah se prijeti izbacivanjem i sl (nasa posla,bio sam na puno foruma i nigdje nisam vidio ovoliko skrivenih odgovora a da uopste nema razloga da budu skriveni),Naravno, vjerovatno mi sad prijeti izbacivanje.
A sto se tice pitanja oko "http://www.ross-tech.com/" stranice,stranica radi.
Zadnja izmjena od emcu5 (12-05-2012 13:23:08)
Naravno da ti radi, al uzmi kineski klon i malo ga povezi na net pa cu te pitati radi li stranica......uostalom mozes pricati koliko hoces o skrivenim odgovorima, ja ih prvi necu pisati da bi ih svaka budala koja u prolazu naidje pokupila, ti kad budes imao neko znanje prosipaj ga za dz koliko hoces i daji savjete svakome, ja pomazem ali naravno zna se neka granica, ako jedan covjek trazi pomoc ne mora svaka budala znati u cemu je problem i kako ce ga rijesiti, eto npr sto tebe sve interesuje pa bi da gurnes nos svugdje al ne moze! Sto se konkretno pomoci i zezanja tice, ne kazem da ne napisem po koji komentar u kojem se zezam ali isto tako i pomognem covjeku koliko mogu, isto je i za ovu temu, iako nemas pojma o tome koliko sam pomogao i kako ti naravno imas vremena da se javljas i trudis da odredis kako cu ja i kome pomagati, a i ostali naravno i na koji nacin, pa zabavi se necim korisnijim ako ti je dosadno............
@emcu5: Dobro, eto stranica radi, a znas li odgovoriti zasto kod ovog sto je postavio pitanje ne radi ?
A sto se tice skrivenih odgovora i sl. ne postoji vise forum gdje se daju rjesenja kapom i sakom, svi koji sami dodju do nekog rijesenja nece olako da daju znanje, pogotovo ne onome nekome ko ce sutra obarati posao sa cijenom za koju se nije namucio. Ja sam vise za opciju da se pomaze onome clanu koji sam trazi rjesenje tj. ako je negdje zapeo da se usmjeri na pravi put, a ne da mu se servira, sto se tice amatera njima i nije mjesto na forumu tj. ne zelimo im pomagati step by step manualima u boji, neka se obrate majstorima.
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
Naravno da ti radi, al uzmi kineski klon i malo ga povezi na net pa cu te pitati radi li stranica......uostalom mozes pricati koliko hoces o skrivenim odgovorima, ja ih prvi necu pisati da bi ih svaka budala koja u prolazu naidje pokupila, ti kad budes imao neko znanje prosipaj ga za dz koliko hoces i daji savjete svakome, ja pomazem ali naravno zna se neka granica, ako jedan covjek trazi pomoc ne mora svaka budala znati u cemu je problem i kako ce ga rijesiti, eto npr sto tebe sve interesuje pa bi da gurnes nos svugdje al ne moze! Sto se konkretno pomoci i zezanja tice, ne kazem da ne napisem po koji komentar u kojem se zezam ali isto tako i pomognem covjeku koliko mogu, isto je i za ovu temu, iako nemas pojma o tome koliko sam pomogao i kako ti naravno imas vremena da se javljas i trudis da odredis kako cu ja i kome pomagati, a i ostali naravno i na koji nacin, pa zabavi se necim korisnijim ako ti je dosadno............
slažem se sa kolegom znanje koje se teško stekne ne djeli se svakom a kolegama koji žive od ovog posla pomogne se koliko ko može
Za IVAN_
Stranica ti ne radi zato što najvjerovatnije imaš zabranu u Hostu
Ako si uz VCDS instalirao i jedan mali file .bat on ti je automatski upisao zabranu u host
ja se ispričavam
ali nitko čovjeku nije dao odgovor zašto mu ne radi stranica
Slobodno obriši postove nije nikakav problem:)
Saznao sam zašto stranica ne radi, u HR sam kupio kineski klon al pošto sam s dijagnostikom na VI nisam znao da je klon...al zahvaljujem kolegi joji je ponudio pomoć u slučaju da mi dijag totalno prestane s radom nisam kriv što neznam stoga sam i pitao zašto..