Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Jel neko radio RNS 510
Malo informacija molim.....za kod
Ako je nesto skupo, to je znak da ti treba vise novca
Tesko ces tu naci kod. Samo dobar alat moze da ga odradi. Mozes da mi ga posaljes da ga odradim...
Prepreka je samo nasa masta...
vidi da li je flash ili eeprom.ako je flash nemoj se igrati...tj. bolje ga nekome pošalji,kažem ti jer sam imao sa flashom,mečku rodio,prevrnuo pola neta i na kraju shvatio da je bolje poslati ga nekome ako nemaš Martech ili kao ja nemaš ni račun da ga kupuješ...pozdrav!
Što gušća šuma to bolji Tarzan! ;-)
brzom postom i kod kolege digitech ... nemaju se tu kakve informacije vise davati niti mozes na stolu uraditi
pozz...
UCOT - Universal Code Off Tool
Kad tad se moram suociti sa tim .... bice toga jos, puno toga je bilo prvi put .... ali probacu
Hvala savuma na pomoci
Problem je što nisi postavio pravilno pitanje.
Ima malo više modela RNS510
To je uobičajena greška MASTORA ????
Zadnja izmjena od Zoki (12-05-2012 12:54:13)
Trebalo je da ga donesu, ali jos nisu, pa zato nemam sve podatke sem da je model za 2011
Ima i drugih alata osim Martecha koji mogu uraditi radije i navigacije nove generacije tipa rns510 rcd510 i rcd310,takodje i nove fordove.
Fora je u tome da treba uloziti malo novca u te alate i cena dekodiranja nece biti 5-10 evra vec znatno vise
Zadnja izmjena od B Electronic (13-05-2012 23:04:34)
Ima i drugih alata osim Martecha koji mogu uraditi radije i navigacije nove generacije tipa rns510 rcd510 i rcd310,takodje i nove fordove.
Fora je u tome da treba uloziti malo novca u te alate i cena dekodiranja nece biti 5-10 evra vec znatno vise
Activate Edit Mode i radi sta hoces
50keka je bilo pred moje oci davno bjese jel se mijenjao cjenovnik
Zadnja izmjena od internet majstor (14-05-2012 12:32:19)
@)).....
Ne na srecu a nazalost musterija