Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Evo imam problem sa Stilom
Uglavnom došao je kod mene jer mu je cvilio vanjski remen te sam ustvrdio da je zablokirala remenica alternatora.
Izmjenio sam nju i predao vozilo i danas me stranka zove da joj se čini da svijetla u kabini i i na instrument ploči lagano trepte
Auto sam dove u garažu provjerio punjenje ono iznosi 14,3 možda je malo poviše al mislim da je to ok pogledao sam žice na alternatoru sve je dobro stegnuto, baterija stara 5 mjeseci....
Ima li netko ideju šta bi moglo bit?
Ajde ponovo proveri Alternator!
Evo imam problem sa Stilom
Uglavnom došao je kod mene jer mu je cvilio vanjski remen te sam ustvrdio da je zablokirala remenica alternatora.
Izmjenio sam nju i predao vozilo i danas me stranka zove da joj se čini da svijetla u kabini i i na instrument ploči lagano trepteAuto sam dove u garažu provjerio punjenje ono iznosi 14,3 možda je malo poviše al mislim da je to ok pogledao sam žice na alternatoru sve je dobro stegnuto, baterija stara 5 mjeseci....
Ima li netko ideju šta bi moglo bit?
izmjeri valovitist altenatora i provijeri mase na vozilu,dali ti je napon konstantan ili ti se mijenja
Provjerit cu sutra ponovno napon na alternatoru nevirujem da sam krivo izmjerio
je napisao skrivenu poruku za korisnika: IVAN_
menjaj regler
regler sigurno
Riješeno na diodnom mostu jedna žica je imala jakoo loš kontak prelemio i to je to