Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
imam u radijoni jednu octaviju kojoj na tabli ne rade kazaljke..znači niti jedna...lampice sve bez problema..u parametrima se vidi i brzina i obrtaji i temp motora,ali kazaljke ništa...aktuator test nije dozvoljen,nekužim zašto...gledam hladnih lemova nema...dali da tražim drugu tablu ili može bit još šta kod toga...auto je 2001,1,6 benz god..tabla je VDO..hvala
uvijek se bolje naplati kad se mijenja tabla +kodiranje itd
atm tuning
electronic key
------------------------
Ucestala greska. da se rijesiti uz malo truda
imam u radijoni jednu octaviju kojoj na tabli ne rade kazaljke..znači niti jedna...lampice sve bez problema..u parametrima se vidi i brzina i obrtaji i temp motora,ali kazaljke ništa...aktuator test nije dozvoljen,nekužim zašto...gledam hladnih lemova nema...dali da tražim drugu tablu ili može bit još šta kod toga...auto je 2001,1,6 benz god..tabla je VDO..hvala
pa nije sve u hladnim lemovima, treba nekad i da se promeni neki deo
Zadnja izmjena od rubin_miki (11-05-2012 01:23:29)
ADM,kakvo riješenje postoji za ovu tablu?
Ucestala greska. da se rijesiti uz malo truda
je napisao skrivenu poruku za korisnika: tomy.virje
uvijek je najteže prvi put izgubi se puno vremena i treba biti uporan kad posli se sam sebi smiješ kad otkriješ gršku ( greška ili greške uočljive pod mikroskopom) danas greška se riješava rutinski vrlo kratko par minuta a najvažnije da se najbolje pamti vlastita muka zato hrabro naprid i nečekaj da ti netko prsto pokazuje
tomy.virje napisao:imam u radijoni jednu octaviju kojoj na tabli ne rade kazaljke..znači niti jedna...lampice sve bez problema..u parametrima se vidi i brzina i obrtaji i temp motora,ali kazaljke ništa...aktuator test nije dozvoljen,nekužim zašto...gledam hladnih lemova nema...dali da tražim drugu tablu ili može bit još šta kod toga...auto je 2001,1,6 benz god..tabla je VDO..hvala
pa nije sve u hladnim lemovima, treba nekad i da se promeni neki deo
Bas tako stari druze
pozdrav
Preletuj tablu i rijesio si problem
aha
pozdrav
nekad nije samo da se preletuje nego mora da se neki dio zameni ali kolega sevan polako sve proveri i docices do resenja