Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena
Pozdrav drugari, dali mi neko moze reci proceduru za restartovanje centrale airbeg-a na puntu, oznaka motora 188A4000. Znam da treba skinuti IC kolo i preko programatora skinuti njegov program, ali nacuo sam da tu ima neko preciscavanje tog programa pre vracanja na IC kolo. Pa mi taj korak nije jasan. Bio bih zahvalan i ako bi mi mogli reci koje se IC kolo skida, tj. na kom kolu na centrali se nalazi program?
Unapred hvala.
ukratko ti je to ovako -isto kao kad neko nezna vozit auto pa pita nekog drugo (jeli tacno nacuo sam da u autu ima volan ili neka rucica sto se njome mjenjaju brzine itd itd)
jesil ti to nacuo negdje na internetu ili u kafani
atm tuning
electronic key
------------------------
ukratko ti je to ovako -isto kao kad neko nezna vozit auto pa pita nekog drugo (jeli tacno nacuo sam da u autu ima volan ili neka rucica sto se njome mjenjaju brzine itd itd)
jesil ti to nacuo negdje na internetu ili u kafani
Kolega to ide tako!
Legnu zena i muz u krevetu,io ona pocne one stvari kao profesionalka,i on je pita?
Zeno odakle si to naucila?
Ona kaze Iz televizije,internet!
On i udari batine,i joj kaze?
Ja celi zivot gledam fudbal,a nisam postao fudbaler!?
Mislim da je malo vise pojasnjeno koliegi?
Drugari ja sam inzenjer koji se bavi dijagnostikom, skoro sam diplomirao pa sam nov u ovome. Zato i pitam za savete strucnijih, ali ako ne zelite da mi pomognete u redu. Mada mislim da ovo ruganje nije potrebno.
Hvala ti puno druze. Napokon neko ko hoce da pomogne. Sad, mozda bi bilo previse da ti trazim i ime tog info programa i imena tih par programa za clear? Ukoliko ne zelis da podelis te informacije razumecu, vec si mi dosta pomogao i hvala ti puno na tome. Shvatam ja da kolege ovde svako pita za savete i da im je verovatno dojadilo da pisu nekom ko nista ne zna, ali sta cu moram nekako da naucim.
Tebi druze hvala jos jednom na pomoci.
ma opusteno,imas ovde na forumu par programa sto ce ti biti dovoljno za pocetak.Prelistaj kategoriju airbag servis,zatrazis pass od kolega koji su postavili i gass.
Hocu. pozz
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Tema zatvorena