Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
pozdrav molio bi pomoć,,auto mi ne pali ventilator klime,kada ga spojim,,direktno na žice,,vrti,,da li bi to bio termoprekidać,,da je krepao?..ima 3 žice i plavi je,i ako slučajno nije to šta bi mogao da bude uzrok..hvala unaprijed svima..:)
jedan za sve,,veliki..
ventilator ti ima 2 brzine ,provjeri dali obje rade direktno ,daj više podataka dali se ne pali kad radi klima i radi li uopće klima ili je problem da se nepali
kod povišene temperature motora
je ima 2 brzine..isprobao sam direktno spojiti preko žica na termoprekidaću dolje..ventilator onda vrti,,i kad upalim klimu,klima radi tj,,kompresor radi,,kad ga vozim unutra hladi fino ali ventilator kad stanem ne vrti,,tj nikako ga ne pali..kod povišene temperature nisam vidio, da li radi,,ali sumnjam da radi
moraš pogledati u autodati ili sličnim programima el. shemu ako si majstor to moraš imati .imaš par releja ,osiguraće i presostat za ispitati ,provjeriti količinu plina u klimi i pritisak sa manometrima ,jer za klimu nije baš dobro da radi bez ventilatora da ti ne nabije prevelik pritisak ,ako nemaš opremu moračeš kod nekog dati to ispita
hmm..da to sam sve napravio,svi releji i osiguraći su ok..tj presostat,,plin i pritisak su ok,,samo me interesira,,da li zbog možda termoprkidač ima veze s paljenjem ventilatora klime?..hvala
normalno da ima veze,da nema nebi bio tu gdje jeste,probaj ga zamjeniti bar on nije skup.
bolje pokusaj ispitati, ako si majstor onda nije problem........
ispitano ne pali nikako pa ni kad bi trebao,,da se pali na temperaturi motora,,znači termoprekidač..pretpostavljam..hvala puno svima,,sutr budem mijenjao pa se javim kako je prošlo..
kazem ispitati termoprekidac, da ga ne mijenjas ako je dobar i bezveze ne bacas pare....
ionako nije palio ventilator od hlađenja motora,a pošto ima 1 ventilator,,i ispitan termoprekidač,,je crko,,sada pali ventilator,,da ohladi motor,,a kad klimu upalim ništa,,
Nadji semu instalacije,ispitaj instalaciju malo kontakte itd... to ne bi trebao biti neki veci problem...
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
riješeno klima radi,,sve u svemu ima đek na presostatu koji je od vlage i svakakve prljavštine malo oksidirao,,te kontakt bio u nikakvom stanju,,radi i hladi..hvala svima na odgovorima,,pozz