Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozadrav....Skoda fabija 1.4 mpi,zamenjena instrument tabla,stara je crkla,prijavljeni kljucevi .Medjutim ne mogu da uparim tablu sa motornim ecu(instr. tabla adaptacija, pa kanal 00 read , save ...ali ne ide )....Svaka pomoc bi mi dobro dosla ...hvala
trebalo bi i u motornom napraviti isto 00,read,save...i poslje toga adaptacija klapne i trebalo bi dobro biti
I to sam uradio ali ne ide ...
ako je immo tri ne ide to tako
treba ti pin iz table i iz novog motornog pa onda ides dalje
Samo da javim da sam stavio i motorni ecu od tog sata i upalio ...coveku se zurilo....ali ako neko ima proceduru kako se prolagodi sat sa motornim....ako moze nek posalje pm...u svakom slucaju hvala na saradnji i pomoci
moras imati pin iz nove i stare table i imas postupak uparivanja mislim na roos tech-u
Samo da javim da sam stavio i motorni ecu od tog sata i upalio ...coveku se zurilo....ali ako neko ima proceduru kako se prolagodi sat sa motornim....ako moze nek posalje pm...u svakom slucaju hvala na saradnji i pomoci
i sad sta sa VIN? ako naprave coveku proveru a ovi skinuti iz crnjaka? ode covek u corku ni kriv ni duzan, e to se desilo jednom coveku ovde jer mu se nije davalo para za da bude sve kako treba, jedva ga izvukli iz pritvora u bugarsku a auto ja papala meca.