Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
gore navedeni auto nece da vuce nema snagu,auto je tako kupljen i dosao je kod mene,greske koje izbaci jesu senzor protok zraka neverovatan signal i senzor bregaste neverovatan signal,greske obrisem ali auto i dalje nece da vuce i opet prijavi iste greske .menjao sam protokomer nov kao i sa isparvnog auta ali opet isto se desava,turbina je uradjena u uzicama i geometriju povuce do kraja kao i sva crevat su isparvna do interkulera i od njega dali neko zna ili je imao neki slican kvar?
Strpljenje je gorko al' mu je plod sladak.
pa pogledaj malo parametre kako ti se ponaša egr.ne znači da je mjerač protoka neispravan ako ti ga uzbaci pod grešku ima tu još faktora.
očitaj parametre u vožnji
Pokusaj sa iskljucenim kablom od protokomera, cesto bude greska u egr ventilu.
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.
a da nije katalizator začepljen,ili fap filter?
Koja je vrsta greske prekid ili kratak spoj.
soodnos vazduh nafte ali mislim da je protokomjer ,ocitavaj parametre u voznji i zakaci ovde pozz
koji je kod tog motora kojeg imaš unutra?
kod motora je BLB .NEMA PARTIK FILTER A KATALIZATORNIJE ZACEPLJEN TO SAM GLEDAO..zatvorio sammu egr na izduvnoj grani auto je malo isao bolje ali ne kako treba ali je opet nakon 40 ili 50 km upalio cek endzin i uvek je upali niz brdo..
Strpljenje je gorko al' mu je plod sladak.
Imao sam jedan BLB u A4 (vjerojatno je isti motor)
Bacao mi grešku mjerača protoka i EGR-a. Mijenjali oboje i na kraju jedva našli... začepila se ona cijev koja vodi plinove prema EGR-u pa pogledaj to. Mada mi sumnjivo što ti baca grešku senzora bregaste.