Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Prvo sretna nova godina svima i nadolazeci bozicni praznici!
posto se nista nerazumem u elektroniku a nalazim se u inostranstvu (Belgiji) imam mali problem,
pojavio mi se pre 10 kilometara na kontrolnoj tabli kljuc za popravku kad palim auto, i to mi je odbrojavalo pri svakom novom paljenju!
sad mi pise -5km! Jel to upozorenje za servis ili nesto drugo, imao sam mali servis (menjenje ulja i filtera) pre mesec dana!
Kad sam ga kupio u Maju mesecu imao je 170.000km sad ima 176.000km
molim za pomoc i savet!
Hvala unapred
Goran
to ti odbrojava kilometražu do servisa,odvedi auto tamo gdje si radio servis neka ti resetiraju interval.
Zadnja izmjena od jabuka (03-01-2012 22:09:35)
to ti odbrojava kilometražu do servisa,odvedi auto tamo gdje si radio servis neka ti resetiraju interval.
Eh tako to biva kad se danas svi bave mehanikom ( takvi kad dođu do mene da im poništim interval a drugi mjenjali ulje plate to poništavanje 150 kn )
Zadnja izmjena od predingli (04-01-2012 00:30:21)
Ne pitaj me ono što ne znam !
jabuka napisao:to ti odbrojava kilometražu do servisa,odvedi auto tamo gdje si radio servis neka ti resetiraju interval.
Eh tako to biva kad se danas svi bave mehanikom
( takvi kad dođu do mene da im poništim interval a drugi mjenjali ulje plate to poništavanje 150 kn )
ista situacija je i kod mene.
nije ni kod mene jeftinije
e moj JUG bolje ti to otjeraj tamo u servis ako te ovi dokopaju n..ebo si hahaha
e moj JUG bolje ti to otjeraj tamo u servis ako te ovi dokopaju n..ebo si hahaha
A čuj, znaš kak ja onda kažem takvima ? " Posao ne košta ništa al znanje košta"
imao sam mali servis (menjenje ulja i filtera) pre mesec dana
Jel' to kod pakistanca u Belgiji?
imao sam mali servis (menjenje ulja i filtera) pre mesec dana
Jel' to kod pakistanca u Belgiji?
oj me jesi i vidovit ,treniras vidi se
@)).....
Pokušavam da sjedinim dve srodne delatnosti...pa termin na TV uveče a preko dana
izvinite na kasnom odgovoru, hvala svima na odgovorima i sugestijama, zavrsio sam resetovanje sam (nasao resenje na internetu) servis je bio radjen u mercedesovom servisu, verovatno je potrebno raditi veliki servis da bi oni resetovali...
uglavnom hvala svima!
pozzzz
Ne jednostavno su izgleda zaboravili