Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Prije dva mjeseca mi se upalila žuta lampica (greška na motoru) i kompujer je izbacio Abgas Werksttat. Nakon konzultiranja sa serviserom ustanovljeno je da je otišla klapna na usisnoj grani. Pošto se lampica izgasila nakon samo par sati nisam odmah išao na mjenjanje klapne nego sam vozio dalje. Prije 10 dana lampica se ponovno upalila i bila je stalno prisutna. Na autu nisam nista primjetio osima što ponekad kad je motor vruć pri paljenju i gašenju auto ima dosta izražene vibracije u predjelu motora i mjenjača. Primjećena pojava nije učestala, al se dešava isključivo kad je motor zagrijan, jutarnje paljene je potpuno normalno i mirno. Spomenutu klapnu sam naručio i zamjenit cu je kroz par dana. Zanima me dali su se vibracije pojavile zbog ovog kvara ili se krije nešto sasvim drugo. Auto je kupljeno polovno, ima 160 000 km i u servisnoj knjizi je upisano da je plivajući zamajac promjenjen na 90 000 km (na njega sam odmah posumnjao jer vidim da je to bolna točka ''narodnog auta''), EGR ventil također promjenjen na 130 000 km.
Pozdrav!
pa ako si ga vec narucio vidjeces sta ce biti kad ga zamijenis........
negine ti drugi zamajac
vjerovatno
negine ti drugi zamajac
Zadnja izmjena od petar (29-06-2012 14:21:38)