Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Imam problem sa Škodom Superb 2002, uglavnom nemogu otključati prednja desna vrata i gepek.
Spojen je na vag-com i izbacilo mi je greške svih el. dijelova znači ogledalo,brava,podizač...
Promjenio sam modul od daljinca i nije pomoglo,promjenio sam i onaj mikro procesor na bravi i opet neće..
Znaima me sljedeće dakve veze imaju desna vrata i gepek? Dali je netko imao sličan kvar ? i ako može šema instalacije to bi mi pomoglo da provjerim ožićenje...
Već vidim da će ovaj kvar potrajat....
Ne bi trebalo imati nikakve veze jedno s drugim.....Radi li podizac kad ga je izbacio kao gresku?? Do modula daljinca nije sigurno, e sad nisi napisao poslije brisanja sta je pokazao od gresaka, za gepek bi trebalo da idu dvije zice direktno na motoric, zelena i plava, jesi gledao na pregibu da nisu pukle??
slican kvar sam imao na vozilu jeep neradi nista na levoj strani.znaci podizac,brava,retrovizor u pitanju je bila zica od mase koja od levih vrata kroz snop zica ide prema stubu vrata.
nemogu uopće obrisat greške....
problem se desio nakon mjenjanja motora brisača, nisam imao novi komad odmah kod sebe te sam vozilo izgurao iz garaže i tu večer me iznenadila kiša i promočilo je lijevi stup di dolaze žice u unutrašnjost i kompletan pod je plivao u vodi sve sam dobro isušio i radilo je...i evo sad se vratio s ovim kvarom....
ja sumnjam na ožićenje...
ima li netko šemu s elze?
Nije mijenjao mikro prekidac vec mikroprocesor......
na vratima kad si mjenjao mikro prekidac jesi li gledao radi li onaj mali motoric u oba smjera [ okrece li] ?
pa gadno si ga zeznuo ako je sve plivalo u vodi, daj boze da ostane samo na ta dva kvara, negdje ti je ocigledno voda napravila s***e, proprati gdje idu zice s tih vrata i tu je problem, ili u konektoru ili vjerovatnije u elektronici na koju idu te zice...........
riješeno
A jel tako opsiran odgovor hvala nama koji smo ti pisali svoja misljenja i pokusavali pomoci???
riješeno
Nisam stigao prije...uglavnom na stupu lijevih vrata ima snop žica i par releja cca 20 cm ispod 2 smeđe žice su pukle...prelemio izolirao i sve radi..
Teško je bilo vidjeti te žice jer ih ima podosta tek kad sam sve raspleo i detaljno pregledao naša sam...e sad kakve veze ima njihovo puknuće s vodom i dali uopće ima veze neznam...bito da sam riješija...
Fala svima
smeđe žice na tom autu su ti inače mase
od cega pukose,jel se istezu il su pukle kao nemoguca misija?
Nisam stigao prije...uglavnom na stupu lijevih vrata ima snop žica i par releja cca 20 cm ispod 2 smeđe žice su pukle...prelemio izolirao i sve radi..
Teško je bilo vidjeti te žice jer ih ima podosta tek kad sam sve raspleo i detaljno pregledao naša sam...e sad kakve veze ima njihovo puknuće s vodom i dali uopće ima veze neznam...bito da sam riješija...
Fala svima
znam da su mase, al zbog čega pukoše neznam