Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
danas mi doslepali ovaj auto pusi i nema snage i nakon nekog vremena ako se drzi gas na oko 2000 obr upali oil druck turbina je definitivno riknula skinuo sam je nije ostetila krilca to jest nije bilo opiljaka dali je moguce da je na turbu gubio pritisak pa palio upozorenje
auto normalno radi nema gresaka u motornom
da navedem da je 8 ventilski motor BPW oznake
sve ti je to od turbine,kad rijesis turbinu nece biti problema
Dali si proverio pritisak ulja u motoru na leru i pri 2000 rpm , jer ukoliko kod audi 2,0tdi motora rikne uljna pumpa i nema dovoljan pritisak obavezno strada i turbo.
hmm sad sta reci.... mirsade znas odgovor i zovi u ovlasteni pitaj za dijelove tu nema skrpmi mi da vozim pola godine...
nije to auto od hiljadu -dvije vec vise i vise kosta popravak i djelovi ,proslo je vrijeme dobri gnjolfova dvojki...
radio sam pezoa i posaljem da uze dijelove originale i aditiv za fap i pitao za cijene rada +dijelovi u pezo servisu,kako je poslij mijenjao misljenje
kad se uverio sam... nastavak price nekim drugim slucajem
@)).....
Pozz! I ja sam imao takav slucaj! Prvo je turbo riknuo,zamjenio sam ga posto je bio u garanciji! Sada je problem uljna pumpa-spaner uljne pumpe,auto kada radi na leru grebe isto kao da je zamajac,i jos pali oil druck!
Nastavljam sa radom krajem sedmice!
Zadnja izmjena od boc (09-07-2012 01:42:23)