Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Zdravo svima! Interesuje me dali moze da funkcionise Fap bez katalizatora? Fap ima dve sonde tj jednu na katalizatoru a drugu na fapu,katalizator mi je zacepljen a kako nov je dosta skup, pa sam mislio da ga ispraznim,ali sada zbog ovih sondi neznam dali ce raditi! Jer koliko ja mislim te sonde meru pritisak i temperaturu! Dali je neko imao takav slucaj?
Bosch KTS 570
Pa u kts-u nemam tu opciju a nikada to nisam radio Fap je skidan i ciscen,zamenjen je i onaj mali senzor za pritisak u fap ali non stop mi izbacuje gresku P2463 i P242f
Zadnja izmjena od Sasa1980 (10-07-2012 11:05:27)
Bosch KTS 570
Evo ti opcije
Ne pitaj me ono što ne znam !
Ovde kod mene neznam ko to radi,a do vas mi je mnogo daleko ima nekih 1000km ili mozda neko od vas poznaje u okolini lozane nekoga ko bi to mogao uraditi
Bosch KTS 570
Posalji im fajl iz ecu da ti iskljuce i dpf netrebas ti dolazit koliko ja znam...
Zadnja izmjena od LuxBih (10-07-2012 22:09:06)
dzabe salje fajl ako nije u bsi iskljucio opcije FAPa i modula aditiva i sl ... mora i auto dovesti ako ce da profesionalno uraditi
@)).....