Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav, u pitanju je vw caddy 2002 1,9sdi i imam nedoumicu naime auto je imao problem sa kuplungom jer je bio neodgovarajuci i imao je problem sa druk lagerom , to je sve odradjeno ali sada ima previse meko kvacilo , znaci auto salta nomalno , vuce normalno sve u redu osim toga sto je previse meko kvacilo . Ja sumnjam na donji cilindar kvacila pa me zanima da li je neko imao slican problem , svaki savet bi dobrodosao.
Ti si navikao na tvrdo kvacilo pa ti je sada neobicno , ako ide u brzine i vuce to je uredu. Samo nisi naveo jeli montirana nova korpa i lamela.
nije to problem pre ti je bilo tvrdo pa te buni nediraj nista samo mozes napraviti gore
tacno,ako odvaja uredno sve je ok i treba da bude mekano,da nesto nije u redu tesko bi isao u brzine narociti 1 i rikverc.
Ma previse je mekano , bukvalno kao da ga nema , ne postoji ni minimalan otpor ali salta normalno. Stavljena je nova korpa i lamela medjutim zamajac je bio obradjivan pa razmisljam da nije i do njega ( ima isti sistem kuplunga kao g2.g3)
cim saltas sve brzine i normalno odvaja znaci da je sve ok bolje da je mekano nego tvrdo kvacilo nediraj nista