Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav,ima li tko proveren immo off za ovaj ECU.
Imam neki fajl ali nisam imao prilike da ga testiram a saljem ecu u inostranstvo pa mi treba 100% sigurna varijanta.
pozdrav
I evo slika kompletno ako nekome nekada zatreba za elemente.
pozdrav
Ali stvarno ne mogu da verujem da ima jos uvek onih koji bih sve na tanjiru, "stevane" pre nego sto postavis temu koristi pretragu, druze sve ima samo treba neko da potrazi, pa samo da si pogledao video bi i bez pretrage, treca tema ispod tvoje, trazi se immo off za isti ECU koji je i tebi potreban, evo pogledaj:
Pa reci jel nisam u pravu, dajmo ljudi da se potrudimo malo, nemojmo traziti sve servirano!
Nista zlonamerno nisam miclio i nemoj me pogresno shvatiti, samo sam hteo da pokazem kako se sve moze naci bez niciju pomoc, veliki pozdrav!
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Ma shvatam te maki ali ima razlog.
Video sam taj post,ali niko nije nista potvrdio dali je ok ili ne zato sam postavio novi post.
Inace Juricu Jurica koji je stavio damp znam licno,radim mu neke stvari kad zatreba.
Vise bi se trebalo obratiti na forumase koji se ne udostoje nakon pomoci da makar odgovore dali je ok ili ne.
pozdrav
trebalo bi mi resenje za ovaj ECU.Probao sam sa ofom u immoboxu ali ne ide.U prilogu dump iz 24c04
i bas niko nema resenje za ladu?
možda netko i ima ,samo moraš ponuditi dobru cijenu
moze placam samo daj:)
reseno,kome zatreba tu sam