Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
Dali netko može da mi napravi immo off na ovom ecu:
G4
2.0 benzin
99 god
za amerièko tržište
nema ampulice u kljuèevimaniti imo èitaè
kutija za centralnu bravu mu gasi alnaser ali najvjerovatnije i pumpu preko (nesto kao immo ali preko daljinskog)
Ecu je BOSCH
0 261 204 933
chip 24c02
u immo kileru komp je isti kao i audi 18, ista memorija e sad oèe radit?
auto i dolazi sutra
a evo i dumpa:
pozdrav
Imao sam slicnu situaciju, samo je u pitanju bio drugi auto (opel omega). Fabricki alarm blokira verglanje, pumpu i napajanje za ecu. Nije bilo toliko komplikovano za resavanje. Nego, do sada nikad nisam imao priliku da vidim da golf4 nema kod kljuc. Kako si video da kljuc nema transponder, da auto nema immo i odakle ti dump ako ti auto dolazi sutra?
bio sam kod auta pa skinuo ecu, ali tip ce mi doslepati ga
nema immo ni u satu ni immo box, ima zavojnicu ali nema kabliæa od nje
problem je bio u protoèniku zraka, iskopèo ga i auto radi
ECU nije ni zakljuèan izgleda, jer kad i odspojim modul od centralnog nejavlja da je blokirano paljenje jedino nemože alnasovati
Glavno pitanje je da li je auto radio normalno pre nego sto je stao (da li je normalno verglao i radio) i da li je od tada pa dok je dosao do tebe neko drugi probao nesto da odradi. Prema onome sto si napisao na autu je verovatno vec odradjen immo off, a to sto ne vergla mislim da nema veze ni sa kakvom blokadom vec je problem u necem drugom. U svakom slucaju, ako se problem i ne nadje, to se moze resiti jednostavno. Takodje mislim da, ma koliko da je bio los, senzor koji si otkacio nije mogao da utice na to da auto ne upali.
da, to je i meni cudno, ali tako je.
A auto nema kod, kao sto sam i napisao to ti je amer, u satu nema immo, nema ni modula, a s modula od centralne brave, kad se isteka nece alnaser da radi, a kad na jednu zicu stavim masu onda radi, auto je i s automatikskim mjenjaèem.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka