Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
radi se o VW passatu 2001 96kw i interesira me dali je samo potrebno kupiti rucku tempomata spojiti i programirati sa vag-com-om ili je potrebna i dodatna instalacija, auto posjeduje board kompjutor, interesira me jer sa time se zbilja nisam susreo dali je propeljana instalacija do volana pa da samo kupim original rucku sa tempomatom programiram i da radi
unaprijed zahvaljujem
Samo rucica i kodiranje... za 15 minuta je gotovo
ok tnx, kako se samo kodira rucica tempomata?
da se nadovezem na temu dali se moze spojit tempomat na passat 99g dali ima sve konektore za spojit ili se jos nesto treba kupit osim rucice pozdrav
ako moze pomoc
poslato ak nesto zapne oko prevoda javi
Zadnja izmjena od koyot (25-07-2009 21:52:42)
atm tuning
electronic key
------------------------
poslato ak nesto zapne oko prevoda javi
pogledao sam slike posto njemacki neznam, ali mi nije jasno zasto instalacija (zice) se spominje, zar treba drugu stavljat ili? znam kako raskopat sve znaci volan i one plastike samo imam problema znaci sa zicama
a raskopat je lako to znamo svi ali evo ti jos jedan pdf od golf 5 tu je na spanskom jeziku posto nija neznam njemacki pregledaj ovaj pa javi ja cu ti prevest ako sta zatreba
Zadnja izmjena od koyot (27-07-2009 10:23:42)
atm tuning
electronic key
------------------------
nema problema evo naso sam englesku verziju koja ima na kraju kako se kodira sa vag-com-om
hvala na trudu
evo prilazem na engleskom
spojijo sam tempomat aktiviro ga 11463 i sada mi izbacuje gresku 00671 sto puta sam ispito zice i sve je u redu a sada me zanima dali mora da ima pobudu preko instrument table odnosno lampica da svetli kolega mi je spajo jos na par passata i skido je sat i stavljo lampicu posto je nije bilo u tabli a kod mene je problem uopste nema ta mogucnost nemam u tabli ostavljeno mesto za tempomat lampicu dali ima neko resenje za moj slucaj neka pobuda lampica da se spoji ima li kaka sema za moj problem pozdrav
imali pomoci za moj problem
nema nikakva pobuda preko instrument table, ja sam spajao i bez lampice i radi OK, samo se ta lampica ne pali (jer je nema).
Koliko se sjeæam postoje razlièite sheme za razlièita godišta auta, ali ako si sve spojio nebi ti se smjela paliti cruise control switch greška
bijo je problem u kablu sto ide na tempomat reseno
da ne otvaram novu temu skoda superb 1.8t 2003god, ubacio sam tempomat sa komandama na volanu, radio je ok vezan radi +-vol, ><seek, u mernim blokovima provereno rade komande set, reset i cancel za tempomat, instalacija ok, automat ispravan probano sa jos dva, ukodirano da ima komande na volanu za audio i cruise control, prijavim ga u engine, ali nece da setuje brzinu. Dali ima neki drugi kod, posto je ovo skoda? Audi 1.8t i nekoliko vw sa edc15 je prihvatalo kodiranje bez problema, škodilak se zainatio izgubi sa njim ceo dan
Press F13 for IQ Test now !
Mislim da moze samo TDI i modeli sa automatik mjenjacem, koliko se sjecam problem regulisanje papucice gasa...
pozz
vidje vako, skinuto je sa iste skode koja je imala tempomat, sve identicno, i godina proizvodnje ista, znaci da moze. pitanje je dali ima neki drugi kod za login11, jer mi 11463 ne prolazi. Koliko sam se pot.gasa na vw nagledao nisam video ni jedan bosch, svi bejahu hella. i na ovim benzincima imaju zelenu nalepnicu dok je na tdi sa nekom sivom ili plavom na tdi automatik... mislim da ti konstatacija nije tacna.
Nije mi bilo mrsko da potrazim
Just a couple of notes to help people fault find flakey cruise control with VCDS
Nema tu velikog mudrovanja
Login code to activate CC =11463
Login code to deactivate CC = 16167
Measuring block 22 has 6 "0"s. when a switch is activated the bits corrispond with:
1 Clutch switch
2 Brake switch
3 Speed up
4 Set/slow down
5 CC memory
6 CC on/off switch
Ono sto hocu da ti kazem imas papucu gasa na sajlu i tu nemoze se kodirat.
pozz
Da ti bude lakse, retrofit tempomat moze na sve dizel motore (tdi/sdi) a benzin samo sa kodnim oznakama motora: APF, AQN, AQP, AUE, AVU, BDE, BEH, BFH & BML. A na ostale benzinmotore mora se dodati vakum sistem.
gledao sam bas sad ovaj ima oznaku AWT, isto kao audi gde sam ga ugradio... izgleda da nesto drugo nije ok samo ne znam sta jer nema gresaka a u mernim blokovima pokazuje da sve vezano za tempomat radi, ugradjen je 1J0907487A, ... nema sajlu skodilak, da je ima nebi se ni igrao sa njom ... ima i drugih motornih oznaka u vw grupi sa ovakvim CC, AZM, ALT...
je napisao skrivenu poruku za korisnika: Nikola123
Kad smo vec kod teme tempomata dali je moguca ugradnja na golfu 16 16v naravno benzinac je upitanju