Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka
jel neko zna tacnu proceduru kako se kodifikuje abs novi pomocu vag com stim sto nemogu da iscitam soft kode od starog abs-a hvala unapred
atm tuning
electronic key
------------------------
nije valjda da nema niko da to rijesimo
atm tuning
electronic key
------------------------
{Brake Electronics}
Control Module Coding II/Login (Bosch 5.7)
Select 03 (Brake Electronics)
Coding II/Login -> Function 11
0?xxx: Chassis
8 - VW Passat W8
9 - VW Passat
0x?xx: Brakes
3 - (PR-1LT/1LF)
4 - (PR-1LC/1LX/1ZF/1LZ/1ZG)
5 - (PR-1LB/1LE/1ZC)
6 - (PR-1LZ/1ZJ)
0xx?x: Engine
5 - (PR-T5X/T4N/T9J*/T6T/T1K/T1E/T7F*)
7 - (PR-T0B/T10/T6V/T0D/T0F)
9 - (PR-T7F/T9H/T9J)
* with Brakes: PR-1LB/1LE/1ZC
0xxx?: Transmission
5 - Manual (PR-G0C/G0K/G0G/G0L)
7 - Automatic (PR-G0E/G0F/G0Q)
Pozdrav!
ako pratis ovaj forum imas dve internet adrese na kojima mozes sve u vezi raznih kodiranja da vidis.procitaj malo trebaceti ,mislio sam za vw
Pogledaj ovdje, ima raznih uputa za kodiranja, a i sam VAG-COM te vodi kroz kodiranje pa uz zdravu logiku nema nekih problema. Pozdrav
hvala na pomoci iako nemogu jos gledati link uspio sam nesto napraviti najteze je bilo dobit taj soft koding pa posle se mora kodifikovat angle senzor, -- ma ko izmisli sve ovo pa golf 2 je najbolji netrebaju ove sve zajebancije ni kodiranja jos jednom hvala svima
atm tuning
electronic key
------------------------
vidim ovde se pominje abs ,pa da pitam nesto,2 puta mi se desilo da mi se upali kontrolka za abs i esp istovremene,za vreme dok je autostajao u mestu,kad ga ugasim i upalim ponovo to je nestalo,u pitanju je passat 2003 godiste,da li je to signal da treba nesto proveriti ili je bolje ne dirati nista
Kolega može da te samo jedan senzor kotaèa zajebava. Ali ako ti se to dešava sve više i više probaj da se neko prikopèi na ABS sa VAG-COM. Ako neèe uspjeti da uðe u ABS modul onda je ABS modul u kvaru i za neko vrijeme uopšte neèe više da radi. Ali kako sam rekao možda je samo senzor na kotaèu. Ali u svakom sluèaju dobro je prikopèati na tester da vidiš o èemu se radi.
Pozdrav
Posto se radi o istom autu, da ne otvaram novu temu. Problem je sto ne radi brzina i ne meri km. Testirano u voznji, svi senzori na tockovima rade, a na tabli nema signala. U voznji se desi prekid komunikacije sa abs-om na oko 20 km/h (ne znam da li je to normalno). Na abs-u nema gresaka, mada covek kaze da mu se ponekad upali lampica i da mu je problem u senzoru pritiska u abs-u. Posto cenim da je problem u abs-u, moze li se tu nesto popravljati ili da se trazi drugi? U pitanju je bosch 8E0 614 111 T.
zar passat 3b nema davaè brzine na getribi?
davac za brzinu je sigurno na menjacu malo iznad lijeve poluosovine
Bio sam odsutan par dana... Kolege hvala na informaciji, ja mislio da kod ovog vuce brzinu iz abs-a. Javicu sta je bilo.
Brzina radi. Problem - losi kontakti na konektoru senzora brzine. Hvala jos jednom. Pozz
Stranice: 1Obrnuti redoslijed poruka