Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Pozdrav kolege..... Kao sto rekoh u naslovom imam problem sa ovim audijem, na njemu rade samo kratka svetla, i pozicija... kad prebacim na duga ili ukljucim sirenu, podizac stakla klimu cd plejer, brisace i td,ne reaguje uopste, i kad neki od tih potrosaca ostane ukljucen on nekim cudom sam od sebe proradi i radi za trenutak i ponovo se ugasi, i kada se to desava ne mogu da udjem u centralnu elektroniku.....Sva napajanja su proporpacena i sva su ok kao i mase na modulu ispod vozacevih nogu i modulu ispod volana.Modul ispod volana sam menjao i ponasa se identicno....u modulu ispod nogu nema vlage niti hladnih lemova... instalaciju na pregibima u vratima sam svu proverio i napravio ono sto je bilo pokidano mada se identicno ponasa i kad je otkacim.Sumnjao sam da modul klime ili radio pravi problem mada se desava isto i bez njih, takodje sam proverio i instalaciju izmedju modula ispod volana i modula na stubu volana tj ablendera i tu je sve kako treba.....Jedino mi je ostala sumnja na ablender i instrument tablu jer u tabli ne rade pokazivaci ni za svetla ni migavci, apsolutno nista i kada se desi da proradi sve, na tabli ne pokazuje nista, niti u njoj ima gresaka, a panel klime ostaje i dalje da svetli....Jos nesto, kad se desi da sve to radi u vratima se skljocaju motorcici za centralno zakljucavanje........Ako je neko od kolega imao takav slucaj molio bih za pomoc, neznam vise sta da mu radim, valjda sam dobro objasnio kvar.......
FORD - Found On Road Dead
FIAT - Failure In Automotive Technology
Imao sam sličan problem promjenio sam modul ispod vozačevi nogu.
kolega otkaci akumulator (prvo minus ) pocekaj 2-3 minuti i otkacenite klemi dodirni gi edna so druga na 2-3 sekundi,pri sto bi se ovozmozilo uramnotezuvanje vo el moduli i elementi i pak gi vrati na akumulatorot (prvo plusot) ........... nemora da znaci deka ova e resenie no imav nekolku problemi slicni na ovoj koi nemozev da gi sredam ni so diagnostika a na ovoj nacin ro resiv problemot