Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka
Ne kupuj aute od 10 000€ ako nemaš tisućicu spremnu sa strane, ne daju se zadnje pare za auto.
Kubikaža nije toliko bitna, 2000 ili 2200 isto je.
Pa ljudi a sta fali fiatovom JTD jako kvalitetan motor i jako puno prelaze bez nekog ulaganja
Ako ti se svidja benka onda nema sta da trazis dalje,gledaj samo da je nadjes u pristojnom stanju i da je odrzavana i bices prezadovoljan,moj savet ti je da uzmes e46 restajling sa 150 konja ona nema vp pumpu vec je comonrail,samo ako nije zgazila milion ti ces se navozati.
Ma nesto mi mirise da hoce auto da nista ne kosta i nista ne trosi-perpetumobilee
Pirke
drvenu motku i vozi....
@)).....
od ova tri ,najbolji je mercedes,ne poznam BMW-a koji nije imao nekih večih problema ili sa pumpom ili sa turbinom i sada imam u servisu jednog kojem se turbina rasula.
to su činjenice na kojem se temelji moje mišljenje.
do 2000 kubika zbog registracije, koja je 250evra veca za preko 2000.
Ma nesto mi mirise da hoce auto da nista ne kosta i nista ne trosi-perpetumobilee
tako je, stvarno to hocu, a uz to jos mora i da ide ko pocepan
Ne kupuj aute od 10 000€ ako nemaš tisućicu spremnu sa strane, ne daju se zadnje pare za auto.
Kubikaža nije toliko bitna, 2000 ili 2200 isto je.
Dakle, od cene koju sam spreman da dam za auto, da oduzmem tisucu evra i onda da kupim najbolji koji nadjem, i miran sam??? Ovo odgovara sto se mene tice.
ako mislis da se posteno navozis i da nemas problema sa motorom uzmi 1,9 JTD lakse je popravljat trap i takve stvari nego motor turbinu za meni broj jedan od dizel motota sta se nudi na trzistu 1,9 JTD a poslje njega HDI I ONDA SVE OSTALO
Zadnja izmjena od templar (26-05-2011 23:43:05)
u radu je spas a spasa nema
A JTD nema problema s turbinama ? Pogotovo kad imaju ono sito na ulazu ulja za podmazivanje u turbinu, kad se začepi ode turbina
Ne pitaj me ono što ne znam !
zena moze sa SELA,auto samo iz NjEMACKU bre....
@)).....
zena moze sa SELA,auto samo iz NjEMACKU bre....
Ne pitaj me ono što ne znam !
Sito kao Zastava u odusku pa bljune ulje ko da je produvo kad se zacepi....
Nemam sve sto volim,al volim sve sto imam!
ma ne znate vi sta je perpetumobile! moja tasta, uvek se zali kako se goji a nista ne jede
A renol 1.9dci 2002-2003-2004 120k? Ako moze neki info o ovome, bio bih zahvalan.
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka