Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Niko se ne nervira.
Iste simptome prouzrokuju i neki mehanicki problemi. Kazem da treba utvrditi sa sigurnoscu gde je problem, i ne sporim da je i u ovom slucaju problem mozda u ECU.
Nista vise.
Upravo tako Stratos, a ne ono cim nece da upali aj otvaraj ECU! Mi kazemo da pre toga treba proveriti par stvari! Eto toliko!
I ja se slazem, odmah sam rekao da prvo utvrdi da je do ecu a ne kasnije da se hvata za glavu kad kupi drugi pa ne moze vratiti, ili taj posalje nekom na popravak pa ne bude do njega, cudno je da je do ecu a da nema gresaka, ali ajde, moguce je, svejedno ne treba odmah uzimati 100% bez ispitivanja da je ecu, i ja sam se nagledao i napopravljao ecu-a na opelima koliko hoces, ali svaki put prvo utvrdim da li je do njega da ga ne otvaram dzaba.......
Ja imam na stanju sve te ecu od opela Z14XE Z16XE Z18XE Y17DT Z14XEP Z12XEP Z10XEP jedostavno stavim drugi ukodiram naplatim probu od 30 do 50 evra i ne razbijam puno glavu
Ima se i drugog posla pa se ne zamajavam puno oko jednog auta.
bas tako
nego ovdje ljudi probaju da saznaju dal je nastalo prvo jaje ili kokos
atm tuning
electronic key
------------------------
Bas kako rekao ALLDECODE nas kolega ECU popravio sam taj kako mi on objasnio hvalla puno i sve najbolje