Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
da samo ja benzince popravljam samo kad moram inaèe ih mrzim al ono... !
Još ako ima i plin ...onda se odmah vrtim u crveno !
Zadnja izmjena od predingli (11-03-2010 15:27:33)
Ne pitaj me ono što ne znam !
Pa primi èovjeka pa æemo raditi svi ovako na daljinu, valjda æemo napraviti
E kolega da ti kažem da imam u dvorištu poluprikolicu komplet koènice slažem, sprintera mjenjaè popravljam, vatrogasni TAM koènice i motor, golf generalka, raskopan mjenjaè od deutz traktor, vilièar koènicei diferencijal + toga svaki dan leteæe mušterije sa sitnicama, i još jedna prikolica na redu tak i da hoæu ne stignem, sve to popraviti, moj auto me muèi nekaj i veæ mjesec dana nemam vremena ni pogledati kaj je, možda da nekome odvezem na popravak ?:)
moj auto me muèi nekaj i veæ mjesec dana nemam vremena ni pogledati kaj je, možda da nekome odvezem na popravak ?
Može dogovoreno. Ti izgleda više voliš ove teže mašine (kombije, kamione, traktore, viljuškare) a ja to mrzim ustvari i neradim uopšte. Dobro je dok je gužva kolega nek ima posla.
moj auto me muèi nekaj i veæ mjesec dana nemam vremena ni pogledati kaj je, možda da nekome odvezem na popravak ?
Može dogovoreno. Ti izgleda više voliš ove teže mašine (kombije, kamione, traktore, viljuškare) a ja to mrzim ustvari i neradim uopšte. Dobro je dok je gužva kolega nek ima posla.
Pogodio si u centar, kombi na prvom mjestu, zatim kamioni a onda ostalo , usput još se muèim sa onom instalacijom svako veèe pokušavam, javim kad uspijem !
Zadnja izmjena od predingli (11-03-2010 16:03:51)