Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka
Cilindri kvaèila koje ne možeš klasièno ozraèiti iako imaju ozraènik ozraèuješ u kontra smjeru od donjeg prema gornjem, to ti je jedini naèin i ja sve cilindre tako ozraèujem i nikd nikakvih problema.
A kaj sam negde napisao da ne mogu odzraèiti ? Malko više cilindara sam se namjenjao u životu, imam ja i ruènu pumpu za guranje ulja, i pneumatsku pumpu ako si kad odzraèivao na MAN-u mehanizam za šaltanje brzina onda znaš o èemu govorim nije problem odzraèivanje
Ne pitaj me ono što ne znam !
ne znam konkretno za taj cilindar ali pretpostavljam da ima oprugu u sebi???????????probaj razvuci je malo,,,,,,,,,,,,,,ne kosta te nista,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ma dolazi novi cilindar, nije problem oprugu razvuæi ali nije baš lako cilindar vaditi, èim doðe cilindar i ugradim ga javljam rezultate
Kod tvog cilindra je problem kod gumica na gornjem cilindru, dešava da se deformišu odnosno nabubre i prilikom rada zaglave u cilindru, moja preporuka ti je da cilindar skineš i provjeriš ako nisu nabubrile oèisti ih i ponovo ugradi, postoji moguænost da pukne opruga u cilindru aako su nabubrile opruga je ispravna ona nema snage da ih vrati do kraja. To su moja iskustva pozdrav Dragan.
Rece covek da je skidao i da je skidao i pregledao sve...
Upravo je tako kolega, evo stigao cilindar, sutra ga mjenjam pa javim rezultat, vule oni nisam stigel napraviti, sutra poèinjem garant
Rješeno novi cilinar stavio, èak niti odzraèivao i vraæa se pedala bez greške, za svai sluèaj još odzraèim, ti plastièni cilindri su veliko zlo, veæ sam imao par sluèajeva da izgleda sve ok kad ga rastaviš a ono ...
Ma problem je bila ta cijena teško se odluèiti jer šta ako nebude, to te potpuno razumijem, ali logièno da je bilo do njega. Bitno da je riješeno. Pozdrav
Da tako je, uglavnom 99 % sam bio siguran da je cilindar u pitanju a opet kad am ga rastavio sve izgledalo kao novo, gumice , cilindar, ama ništa niti malo poderano ili ošteæeno, pa moraš poludeti oèeš neæeš.
Bar ako bude ko imao dilemu za ubuduæe evo malo pouènog štiva !
ja sam danas imao isti slucaj samo na Ivecu Turbo Dayli-u.....nije htjelo vracati pedalu u kabini natrag...kad ju povucem rukom vrati se ali nema sile da bi pritisnula kuplung samo propadne...cilindri su plasticini i nema na njima odzracnika....ja sam rastavio donji cilindar i sipao ulje dok nije izaslo na posudu van i sve sastavim i opet nece raditi....onda sam sve skinuo i otisao vidjeti u ovlasteni Iveco imaju li cilindre i kad na moje cudjenje dobiju se oba cilindra spojena sa plasticnim lajtungom odzraceni i puni ulja...samo se namotiraju i kuplung je ko novi....a nisu ni skupi 730 kuna sa PDV-om....
poucno nema sta eto danas covek 0.0000001 procenat pametniju od juce...
@)).....
Kolega zato smo tu da iskustva razmjenjujemo, niko nije roðen pametan skroz
Èovjek se uèi dok je živ to je 100% taèno
Stranice: Prethodna 1 2Obrnuti redoslijed poruka