Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Mislim da varenje glave kod dizela nije dobra ideja.Odlièno se zna koliko je glava optereæena kod dizela,pa je svaka naprslina krajnje nepoželjna,a varovi ipak tehnološki slabo rešenje.Eventualno neka mesta koja nisu u dodiru sa cilindarskim prostorom možda,ali sve ostalo ipak po meni nikako!!!
ja nemam povjerenje u varenje imo sam dosta lose iskutvo tako da ni najmanju pukotinu ne varim
ja varim sve kaj mi majstor kaze da se moze povariti....on ispita i kaze moze ili nemoze....bio to benzinac,dizel,motorkotac,traktor,kamion.....oces razna kucista...crijava od klime ili slicno,ali bitna je dobra priprema i iskustvo,nije to zavariti vrata na kokosinjcu.....:)
ja isto, ako imaš odliènog majstora za varenje, i za ispitivanje nakon varenja, nema brige, odlièan majstor u zg koji mi radi, do sad još nisam imao reklamacije
Ne pitaj me ono što ne znam !
I klip mi lik jednom popravio na nekom isuzu, nije bilo druge a mušterija žuri i pristaje na to i eto godinama veæ vozi...predingli je ti možda onaj u gaju radi?
e da zaboravio sam napisati ja sam klipove na senatoru vario...pukle karike i potrgale kanale....i zavarilo se i sve pet...:))
je napisao skrivenu poruku za korisnika: commander
Zadnja izmjena od predingli (19-08-2010 16:27:18)
Ne pitaj me ono što ne znam !
je napisao skrivenu poruku za korisnika: predingli