Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
zašto mislite da nebi bilo dobro da se samo elektronika popravi? ako ju odradi ko ima iskustva s tim i ko radi takve stvari mislim da bi to trebalo da radi...
Zato što elektronika crkne zbog mehaničkog stanja pumpe
Ode i ventila pumpe, pa zbog njega crkava tranzistor
a ventil pumpe tesko da ces nabavit ako nisi ovlasteni boschist a i ako bi nabavio opet mora ici mehanicka kalibracija, neznam opet ako radis sebi to sam onda uradi pa probaj al ako radis musteriji bolje onda odradi kako treba neg da te pljuje po kafama kad mu stane auto negdje na putu a stat ce
ma da radim mušteriji,zato i neču riskirati...iči če onda pumpa dolje i bošisti tako da budem siguran...hvala na savijetima
ljudi ja sam u zadnjih par godina zamjenio 10-15 elektronika, bez skidanja i remonta pumpe,
stavljao sam sto popravljane sto polovne i hvala Bogu, jos mi se ni jedna nije vratila ..
znam da blokira ventil i da to sje... tranzistor zato pazim na to i odradim neku radnju da se "popravi"
ali neznam dali smijem napisati sta de se experti nebi ljutili jer sumljam da sam jedini koji to radi
mozda je sreca a mozda svarno pomaze...
poz....
a da se zapitate kad ta pumpa stane a ti si zadnji rovio i kopo po pumpi odma si u ocima musterije slab majstor i ode on drugom...nemoj te se uvrijedit postena ponuda i pogodba sa musterijom da resultate...
@)).....
izgleda da ti ta radnja ma koja je uvjek uspije i pomaze tako da nevjerujem da je sreca samo u pitanju
a da se zapitate kad ta pumpa stane a ti si zadnji rovio i kopo po pumpi odma si u ocima musterije slab majstor i ode on drugom...nemoj te se uvrijedit postena ponuda i pogodba sa musterijom da resultate...
slazem se u potpunosti