Trenutno niste prijavljeni. Za prikaz svih foruma potrebna je registracija.
Slazem se ali gde je vreme potroseno za izradu, za pisanje programa, normalno i znanje, za koje je potroseno jos vise vremana.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
pa pravim ga za sebe a zadovoljstvo kad uredjaj proradi nema cenu
Dali sve to vredi kad gotov u xxxxxxxx moze se kupiti za xxxxxx eura. Moze ganjati do 8 dizni sa otporom od 10-15oma ili 4 sa nizim. Na izlazu daje 25A a mozete se igrati frekvencijom i sirinom impulsa.Lepo smesten u finoj kutijici. Procesorske je tehnologije i mogu se zadavati tvornicki parametri za rad dizni i slicne stvari, cak pamti i zadnja podesavanja.Jedini problem ili nije, je sto na displeju tekst na bugarskom jeziku i pismo.
-----------------------------------------------------------
xxxxx = Ubuduce bez ovoga
admin,
ja nisam taj ali vjerujem da bi se na forumu naslo tko zna promjeniti sw.u proc.pa da ima ispis na domacem a mozda bugar ima opciju eng.
iako od svih garaznih uredaja koje sam do sada vidio ovaj je jos najbolje osmisljen..
no tko moze platit onaj osjecaj kad sam nesto slozis i to radi bas kako hoces? na zalost nemamo toliko vremena da se rade kojekakve naprave ,no u pravilu ono sto sam bas ja napravio od pocetaka ili drloga ispod stola uvjek radi onako kako sam zamislio i bez ikakvih problema..danas zvao lika iz oglasa prodaje tvornicku spravu sa 4 menzure 1600eu..sory mislim da je to previse za tako nesto..da pricamo o nekih 500-600 kupio bi to i ako treba preslozio po svome,no ovako ipak se ide u samogradnju ..nije hitno pa me bas briga kad bude gotovo,ionako nisam tip za pecanje ili birtije pa kad se lapi ajmo u garazu slagat reaktor za dizne
OK admin, najverovatnije nisam dobro svatio pravila, nece se ponoviti.
Nije mi bila namera reklamiranje.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Einstein
moze pass
je napisao skrivenu poruku za korisnika: markusvb
Zadnja izmjena od predingli (12-04-2010 00:14:45)
Ne pitaj me ono što ne znam !
obrisao sam, da me ne banujete
probacu to sa skrivenim kodom.
pozdrav, moze li mozda meni pass?
hvala
moze pass.
Da li je neko pravio uredjaj ?
Hvala
moze pass, hvala!
moze pass.hvala
Nasao sam dobru semu za ovaj uredjaj cak je sam tester odlicno odradjen , jedino sto covek trazi nadoknadu za programirani mikro kontroler pic16f877a , sto i nije problem jer posle moze da se iscita sadrzaj .
Nasao sam dobru semu za ovaj uredjaj cak je sam tester odlicno odradjen , jedino sto covek trazi nadoknadu za programirani mikro kontroler pic16f877a , sto i nije problem jer posle moze da se iscita sadrzaj .
Jesi siguran da se moze iscitati, ako je zapisan sec. bit ?
---> Neznanje je veliki izvor hrabrosti ! <---
pa daj da se kupi to i da iscitas sadrzaj pa da pravimo svi za sebe...pozz
@)).....
Ja sam to i hteo da predlozim , ali za ovu stvar sto je acom naveo nisam znao nemam toliko iskustva sa programatorima . Kompletno semu sa objasnjenjem imam u pisanom izdanju , hocu da je skeniram i da okacim ovde . Mogu da napisem i koliko covek trazi za pic ako to ne krsi pravila .
je napisao skrivenu poruku za korisnika: acom
Zadnja izmjena od alfaskorpion (11-03-2011 18:04:37)
Moze pass...
Nije je znanje znati i za sebe ga zadrzati, vec je znanje znati i potrebnima ga podeliti!!!
Može pass... hvala
Ako moze meni sema i uputstvo, hvala!
Moze i meni pass.hvala
Zadnja izmjena od kid (13-03-2011 15:45:50)
Može li i meni šema i pass.
Pozdrav
moze pass
poslao